Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Södertälje - Västerås

Matchtips: 1.

En väldigt oviss match. Södertälje - som har tre vinster på de fyra senaste matcherna - är formstarka. Västerås, som hemmabetvingade självaste AIK nu senast, är på rätt väg. VIK har 2-0 i inbördes möten, men SSK:s grundkapacitet är mycket hög. Känslan är att Sportklubben, som är ett hyfsat hemmalag, tar revansch i dag.

***

Almtuna - Bik Karlskoga

Matchtips: 2.

Almtuna har mycket att jobba på efter två förluster på de tre senaste matcherna. Bik Karlskoga blir en rejäl utmaning. Värmlänningarna föll visserligen nu senast hemma mot Oskarshamn, men har vunnit tre av de fyra senaste bataljerna. Bik har 2-0 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Tipset är att det bortastarka Karlskoga-gänget styr upp det här.

***

Karlskrona - Leksand

Matchtips: 2.

Karlskrona jagar lagets tredje vinst inom loppet av fyra matcher. Leksand har förvisso nio förluster på de tio senaste matcherna, men är på rätt väg till följd av hemmavinsten mot Almtuna nu senast. LIF har 2-0 i inbördes möten och känslan är att masarna vinner igen. Mycket tack vare lagets höga offensiva kapacitet.

***

Västervik - Björklöven

Matchtips: 2.

En svårtippad batalj. Västervik är obesegrade under ordinarie speltid i fyra matcher i följd. Björklöven har också tagit poäng i fyra tillställningar i rad. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. VIK är hemmasvaga och känslan är att västerbottningarna drar det längsta strået den här gången.

***

Modo - Pantern

Matchtips: 1.

Modo är ute efter andra raka segern. Möjligheterna är goda. Inte minst med tanke på att Öviksgänget vann det senaste mötet lagen emellan. Pantern - som har två raka trepoängare och vunnit en match mot Modo den här säsongen - blir dock en ordentlig utmaning. Tipset är emellertid att Modo, som är ett bra hemmalag, styr upp det här.

***

Oskarshamn - Vita Hästen

Matchtips: 1.

Toppen mot botten i Oskarshamn. IKO kan ståta med sex vinster i följd. Vita Hästens form är usel. Sju (!) nederlag i rad talar sitt tydliga språk. Oskarshamn har 2-0 i inbördes möten och är hemmastarka. Tipset utgörs av att IKO håvar in tre poäng mot bortasvaga Vita Hästen.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget