• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens slutspelsseriematcher
  • Dragskott tippar kvällens slutspelsseriematcher

Dragskott tippar kvällens slutspelsseriematcher

AIK - Pantern

Matchtips: 1.

Spela på hockeymatcher hos LeoVegas

AIK är hårt pressade i kväll. Gnaget är illa ute vad beträffar striden om seriesegern efter förlusten i Södertälje. Pantern blir en tuff utmaning. IKP har förvisso två nederlag i följd i slutspelsserien, men är ett lurigt lag som - alla avbräck till trots - har en hög kapacitet. Stockholmarna har dock 3-1 i inbördes möten och är hemmastarka. Tipset utgörs av att AIK styr upp det här under ordinarie speltid.

***

Almtuna - Södertälje

Matchtips: X.

Spela på hockeymatcher hos LeoVegas

En väldigt oviss sammandrabbning. Almtuna jagar revansch efter två raka förluster. Södertälje har blandat och gett den senaste tiden. Det står 2-2 i inbördes möten lagen emellan den här säsongen. Tipset är att bortastarka SSK får med sig minst en poäng i kväll. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Björklöven - Oskarshamn

Matchtips: 1.

Spela på hockeymatcher hos LeoVegas

Sexpoängsmatch i toppstriden. Båda lagen har inlett med idel segrar i slutspelsserien. Det står 2-2 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Oskarshamn är ett bra bortalag, men Björklöven är å andra sidan hemmastarka. Känslan är att västerbottningarna drar det längsta strået den här gången.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg