Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på HA-matcher hos Svenska Spel

***

Karlskrona - Pantern

Odds från Svenska Spel:
1: 1.45 X: 5.40 2: 5.60

Matchtips: 1.

En match där det bara är Karlskrona som har något att spela för. KHK har mycket att jobba på efter tre raka nederlag. Pantern - som har förlorat två av de tre senaste matcherna - är också inne i en tung period. IKP har 2-1 i inbördes möten, men Karlskrona har i grunden ett bättre lag och lär styra upp det här.

***

Modo - Västerås

Odds från Svenska Spel:
1: 1.94 X: 4.30 2: 3.28

Matchtips: 1.

En viktig batalj båda för lagen, där det handlar om att positionera sig på ett så bra sätt som möjligt inför slutspelsserien. Modo har håvat in två raka vinster. Västerås - som kan stoltsera med sex vinster i följd - är inne i ett riktigt stim. Öviksgänget har dock 2-1 i inbördes möten och är hemmastarka. Känslan är att Modo drar det längsta strået.

***

Oskarshamn - Tingsryd

Odds från Svenska Spel:
1: 1.73 X: 4.45 2: 4.05

Matchtips: X.

En mycket oviss batalj. Oskarshamn har ett bättre lag, men har bara hedern att spela för, medan Tingsryd krigar för att undvika Kvalserien. IKO har blandat och gett på sistone. Taif har mycket att jobba på efter fem förluster på de sex senaste matcherna. Lägg därtill att Oskarshamn har 3-0 i inbördes möten och är ett bra hemmalag. Tipset är dock att det faktum att Tingsryd har så mycket mer att spela för räcker till minst en pinne för bortalaget i kväll.

***

Leksand - Björklöven

Odds från Svenska Spel:
1: 1.49 X: 5.10 2: 5.45

Matchtips: 1.

En match som betyder mycket för Leksand, medan Björklöven bara har hedern att spela för. LIF:s form är god. Tre vinster på fyra matcher talar sitt tydliga språk. Västerbottningarna har varit svaga rent helhetsmässigt de senaste veckorna, men är på rätt väg i och med hemmavinsten mot Pantern nu senast. Leksand har dock 2-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. LIF lär inte förlora i kväll.

***

AIK - Almtuna

Odds från Svenska Spel:
1: 1.51 X: 5.05 2: 5.20

Matchtips: 1.

Toppen mot botten på Hovet. AIK har bara hedern att spela för, medan Almtuna kämpar för att undvika negativt kval. Gnagets form är tämligen god - fem vinster i följd talar sitt tydliga språk. Uppsala-laget har blandat och gett på sistone. Stockholmarna har 2-1 i inbördes möten, är hemmastarka och känslan är att AIK tar ansvar i streckstriden.

***

Västervik - Vita Hästen

Odds från Svenska Spel:
1: 1.40 X: 5.45 2: 6.55

Matchtips: 1.

Västervik kämpar för att säkra slutspelsserieplatsen. Mycket talar för att så blir fallet. VIK har håvat in fem vinster på sex matcher. Vita Hästen har åkt på fem raka nederlag. Lägg därtill att Västervik har 2-1 i inbördes möten, samtidigt som Hästen är seriens sämsta bortalag. VIK lär inte tappa en enda poäng i kväll.

***

Bik Karlskoga - Södertälje

Odds från Svenska Spel:
1: 2.13 X: 4.30 2: 2.87

Matchtips: 1.

En sammandrabbning där båda lagen har mycket att spela för. Bik Karlskoga har förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Södertälje har varit ojämna på sistone. Bik har 2-1 i inbördes möten och är bra i hemmaplanssammanhang. Tipset utgörs av att värmlänningarna styr upp det här. Mycket till följd av det defensiva övertaget.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg