Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på HA-matcher hos Svenska Spel

***

Karlskrona - Modo

Odds från Svenska Spel:
1: 2.32 X: 4.30 2: 2.57

Matchtips: 2.

En viktig match för båda lagen. Karlskrona har förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Modo har förvisso två nederlag på tre bataljer, men är på gång i och med hemmavinsten mot Björklöven nu senast. Öviksgänget har dessutom 2-1 i inbördes möten och är ett hyfsat bortalag. Känslan är att Modo styr upp det här.

***

Leksand - Vita Hästen

Odds från Svenska Spel:
1: 1.38 X: 5.50 2: 6.75

Vita Hästen på hemmaplan är en match som Leksand ska vinna alla dagar i veckan. LIF har vunnit två av de tre senaste matcherna och är östgötarna har fyra raka förluster. Lägg därtill att Norrköpingsgänget redan är avsågade. Leksand har dessutom 2-1 i inbördes möten och Vita Hästen är ett uselt bortalag. Masarna lär inte tappa poäng i kväll.

Matchtips: 1.

***

Almtuna - Oskarshamn

Odds från Svenska Spel:
1: 2.62 X: 4.25 2: 2.30

Matchtips: 1.

En match där det bara är Almtuna som har något att spela på tabellplaceringsfronten. Formen är god (tre vinster på fyra matcher). Oskarshamn har dessutom sex förluster på de sju senaste matcherna. IKO har visserligen 3-0 i inbördes möten, men känslan är att motivation slår klass i kväll.

***

Björklöven - Pantern

Odds från Svenska Spel:
1: 2.16 X: 3.85 2: 3.02

Matchtips: 1.

Viktig batalj i slaget om att undvika Kvalserien. Björklöven jagar revansch efter fyra raka torskar. Pantern kan ståta med två vinster på tre matcher. Lägg därtill att IKP har 2-1 i inbördes möten. Västerbottningarna har dock i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs att Björklöven drar det längsta strået, trots att Pantern är bortastarka.

***

Bik Karlskoga - Västerås

Odds från Svenska Spel:
1: 2.44 X: 4.30 2: 2.44

Matchtips: X.

Prestigematch i Nobelhallen. En mycket svårtippad tillställning. Bik Karlskoga har åkt på två nederlag på de tre senaste matcherna. Västerås kan ståta med fem raka vinster. VIK har dessutom 2-1 i inbördes möten. Bik är dock hemmastarka och Västerås är inte direkt något suveränt lag i bortaplanssammanhang. Känslan är att värmlänningarna får med sig minst en poäng i kväll.

***

Tingsryd - Västervik

Odds från Svenska Spel:
1: 2.49 X: 4.05 2: 2.49

Matchtips: X.

Mycket står på spel för båda lagen. Tingsryd kämpar om att undvika Kvalserien och Västervik har häng på en topp åtta-placering. Taif har förlorat fyra av de fem senaste matcherna. VIK är obesegrade under ordinarie speltid i fem bataljer i följd. Västervik har dessutom 3-0 i inbördes möten. Tingsryds hemmaplansfördel väger emellertid tungt och känslan är att hemmalaget inkasserar minst en pinne i kväll.

***

Södertälje - AIK

Odds från Svenska Spel:
1: 2.27 X: 4.65 2: 2.52

Matchtips: 1.

Derbydags i Scaniarinken. Södertälje är formstarka; tre vinster på fyra matcher talar sitt tydliga språk. AIK är också heta (fyra vinster i rad). Gnaget har dessutom 2-1 i inbördes möten. Lägg därtill att stockholmarna är bortastarka. SSK är dock ett bra hemmalag och känslan är att Sportklubben drar det längsta strået den här gången. Mycket till följd av att Södertälje har betydligt mer att spela för.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget