Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på HA-matcher hos Svenska Spel

***

Västerås - Karlskrona

Odds från Svenska Spel:
1: 1.98 X: 4.25 2: 3.22

Matchtips: 1.

En svårtippad match. Västerås har håvat in fyra raka segrar. Karlskrona har mycket att jobba på efter två nederlag på de tre senaste matcherna. VIK har 2-1 i inbördes möten och är hemmastarka. Känslan är att västmanlänningarna styr upp det här, trots att KHK är bra i bortaplanssammanhang. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Tingsryd - Leksand

Odds från Svenska Spel:
1: 3.17 X: 4.30 2: 1.99

Matchtips: 2.

En batalj där båda lagen har oerhört mycket att spela för. Tingsryd har tre förluster på fyra matcher, men är på rätt väg i och med bortasegern mot Björklöven nu senast. Leksand är tämligen formsvaga (tre förluster på de fyra senaste bataljerna). Taif har dessutom 2-1 i inbördes möten. LIF är dock ett riktigt bra bortalag och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att masarna drar det längsta strået den här gången.

***

Bik Karlskoga - AIK

Odds från Svenska Spel:
1: 2.53 X: 4.15 2: 2.40

Matchtips: X.

Bik Karlskoga krigar om extra bonuspoäng inför slutspelsserien och AIK kämpar för att säkra seriesegern. Bik:s form är god - två vinster på tre matcher talar sitt tydliga språk. Gnaget - som har tre raka vinster - har prickat in formen. Stockholmarna har dessutom 2-1 i inbördes möten. Tipset är att bortastarka AIK får med sig minst en poäng mot hemmastarka Bik Karlskoga.

***

Västervik - Almtuna

Odds från Svenska Spel:
1: 1.87 X: 4.30 2: 3.50

Matchtips: 1.

En match där båda lagen har väldigt, väldigt mycket att spela för. Västervik kan ståta med fyra vinster i följd. Almtuna - som har vunnit två av de tre senaste matcherna - är också inne i en bra period. VIK har 2-1 i inbördes möten och Uppsala-gänget är bortasvaga. Känslan är att Västervik styr upp det här inför hemmapubliken.

***

Modo - Björklöven

Odds från Svenska Spel:
1: 1.79 X: 4.45 2: 3.75

Matchtips: 1.

Prestigematch i Fjällräven Center. Modo jagar revansch efter två raka förluster. Björklöven - som har tre raka torskar - är också inne i en tung period. Öviksgänget har 2-1 i inbördes möten och västerbottningarna är bortasvaga. Lägg därtill att Modo är ett bra hemmalag. Känslan är att hemmaplansfördelen avgör i kväll.

***

Vita Hästen - Pantern

Odds från Svenska Spel:
1: 2.57 X: 4.20 2: 2.35

Matchtips: 2.

En mycket oviss batalj. Vita Hästen har åkt på tre raka förluster och är redan kvalserieklara. Pantern - som har två nederlag på tre matcher - är också inne i en tung period. IKP har 2-1 i inbördes möten och dessutom en hel del att spela för. Tipset är att skåningarna drar det längsta strået.

***

Södertälje - Oskarshamn

Odds från Svenska Spel:
1: 2.40 X: 4.25 2: 2.52

Matchtips: 1.

Södertälje är ute efter att befästa slutspelsserieplatsen och Oskarshamn krigar för att ha en teoretisk möjlighet att vinna grundserien. SSK:s form är god (två segrar på tre matcher). Oskarshamn har dippat rejält (fem förluster på sex matcher) den senaste tiden. Södertälje är ett ganska bra hemmalag och har 2-1 i inbördes möten. Tipset utgörs av att Sportklubben håvar in full pott.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget