Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på HA-matcher hos Svenska Spel

***

Leksand - AIK

Odds från Svenska Spel:
1: 2.34 X: 4.25 2: 2.57

Matchtips: 1.

Prestigematch i Tegera Arena. Leksand har förvisso två nederlag på de tre senaste matcherna, men är på gång i och med bortavinsten mot Vita Hästen nu senast. AIK - som kan ståta med tre vinster på fyra matcher - är tämligen formstarka. Lägg därtill att Gnaget är bortastarka. LIF har dock 2-1 i inbördes möten och grundkapaciteten är hög i allmänhet. Känslan är att Leksand drar det längsta strået.

***

Västervik - Oskarshamn

Odds från Svenska Spel:
1: 2.63 X: 4.20 2: 2.30

Matchtips: X.

Derbydags i Plivit Trade-hallen. En mycket oviss batalj. Västervik är formstarka (tre vinster i följd). Oskarshamn vann visserligen hemma mot Almtuna nu senast, men har fyra nederlag på de fem senaste matcherna. VIK har dessutom 2-1 i inbördes möten. Tipset utgörs av att hemmalaget får med sig minst en pinne i kväll.

***

Modo - Södertälje

Odds från Svenska Spel:
1: 1.81 X: 4.40 2: 3.65

Matchtips: 1.

Modo jagar revansch efter hemmaförlusten mot Karlskrona. Möjligheterna är mycket goda. Öviksgänget har fem vinster på de sex senaste matcherna och är hemmastarka. Södertälje har blandat och gett den senaste tiden. Modo har 2-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Tipset är att Övikslaget styr upp det här. Mycket tack vare lagets höga defensiva kapacitet.

***

Almtuna - Karlskrona

Odds från Svenska Spel:
1: 2.70 X: 4.25 2: 2.24

Matchtips: 2.

Almtuna är ute efter revansch efter två förluster på de tre senaste matcherna. Karlskrona - som kan ståta med sex poäng på de tre senaste bataljerna - blir en tuff utmaning. Inte minst med tanke på att KHK är ett bra bortalag. Blekinge-gänget har dessutom 3-0 i inbördes möten. Tipset är att Karlskrona utökar vinstsviten.

***

Västerås - Vita Hästen

Odds från Svenska Spel:
1: 1.56 X: 4.85 2. 4.85

Matchtips: 1.

En match där Västerås är favoriter. VIK kan stoltsera med tre raka trepoängare och är hemmastarka. Vita Hästen har mycket att jobba på efter två raka förluster. Faktum är dock att östgötarna har 2-1 i inbördes möten. Vita Hästen är emellertid ett uselt bortalag och Västerås har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att VIK vinner redan under ordinarie speltid.

***

Björklöven - Tingsryd

Odds från Svenska Spel:
1: 1.78 X: 4.50 2: 3.75

Matchtips: 1.

En sammandrabbning som betyder väldigt mycket för båda lagen. Björklöven har åkt på två förluster i följd. Tingsryd - som har tre raka förluster - är också inne i en tung period. Västerbottningarna är ett rätt så bra hemmalag och har 2-1 i inbördes möten. Taif är dessutom ett ytterst halvdant bortalag. Känslan är att Björklöven drar det längsta strået.

***

Pantern - Bik Karlskoga

Odds från Svenska Spel:
1: 2.60 X: 4.20 2: 2.33

Matchtips: 2.

Pantern jagar lagets tredje vinst inom loppet av fyra matcher. Bik Karlskoga har oerhört mycket att jobba på efter tre förluster på de fyra senaste bataljerna. IKP har dessutom 3-0 i inbördes möten. Bik har dock ett bättre lag och skåningarna är hemmasvaga. Känslan är att värmlänningarna håvar in tre poäng.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget