Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på HA-matcher hos Svenska Spel

***

Vita Hästen - Västerås

Odds från Svenska Spel:
1: 2.50 X: 4.20 2: 2.41

Matchtips: 2.

Vita Hästen har goda möjligheter i kväll. Formen är god (två vinster på tre matcher och poäng i samtliga dessa bataljer). Västerås har dessutom tre raka nederlag och är ett halvdant bortalag. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en jämn match. VIK har i grunden ett bättre lag och känslan är att trenden vänder i kväll. Mycket till följd av målvaktsspelet.

***

AIK - Leksand

Odds från Svenska Spel:
1: 2.00 X: 4.30 2: 3.15

Matchtips: X.

Prestigematch på Hovet. En tämligen svårtippad sammandrabbning. AIK jagar revansch efter bortaförlusten mot Tingsryd. Gnaget har fyra vinster på fem matcher och är ett riktigt bra hemmalag. Leksand blir ett kraftprov. Åtta vinster i följd inger respekt. LIF har dessutom 2-0 i inbördes möten och är ett av seriens bästa bortalag. AIK:s grundkapacitet är dock mycket hög och tipset utgörs av att stockholmarna får med sig minst en poäng.

***

Pantern - Bik Karlskoga

Odds från Svenska Spel:
1: 2.73 X: 4.00 2: 2.30

Matchtips: 2.

Pantern jagar revansch efter hemmaförlusten mot Modo. Bik Karlskoga blir en tuff utmaning. Värmlänningarna har tagit nio poäng på de fyra senaste matcherna och gjort en mycket bättre säsong än IKP hittills. Bik är dessutom ett bra bortalag, samtidigt som Pantern är hemmasvaga. Tipset utgörs av att Karlskoga-gänget drar det längsta strået och inkasserar säsongens första vinst mot Malmö-laget.

***

Björklöven - Tingsryd

Odds från Svenska Spel:
1: 1.73 X: 4.35 2: 4.05

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i topp åtta-jakten. Björklöven har förvisso tre nederlag på fyra matcher, men är på gång i och med bortavinsten mot svårspelade Västervik nu senast. Tingsryd - som har håvat in fyra poäng på de två senaste matcherna - blir en rejäl utmaning. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Känslan är att västerbottningarna drar det längsta strået mot bortasvaga Taif. Mycket tack vare hemmaplansfördelen.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget