Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på HA-matcher hos Svenska Spel

***

Vita Hästen - Oskarshamn

Odds från Svenska Spel:
1: 3.25 X: 4.40 2: 1.89

Matchtips: 2.

Vita Hästen jagar revansch efter två nederlag på de tre senaste matcherna. Oskarshamn har blandat och gett på sistone. IKO är bortastarka, Hästen är ett mediokert hemmalag och smålänningarna kan dessutom ståta med 3-0 i inbördes möten. Tipset är att Oskarshamn vinner även den här gången.

***

Södertälje - Västerås

Odds från Svenska Spel:
1: 2.27 X: 4.25 2: 2.58

Matchtips: 1.

En svårtippad batalj. Södertälje är ute efter revansch efter fem raka förluster. Västerås - som har tre nederlag på de fyra senaste matcherna - är också inne i en tuff period. VIK vann dock det senaste mötet lagen emellan. Faktum är emellertid att SSK har 2-1 i inbördes möten och är ett rätt så bra hemmalag. Västerås har dessutom inte imponerat i bortaplanssammanhang. Känslan är att Södertälje drar det längsta strået i kväll.

***

Karlskrona - Leksand

Odds från Svenska Spel:
1: 2.49 X: 4.30 2: 2.34

Matchtips: 2.

Karlskrona har visserligen två förluster på tre matcher, men är på rätt väg i och med hemmavinsten mot Björklöven nu senast. Leksand blir ett rejält kraftprov. LIF kan stoltsera med sju (!) vinster i följd och har i grunden ett bättre lag än KHK. Lägg därtill att Leksand har 3-0 i inbördes möten. Masarna är dessutom ett bra bortalag. Tipset är att LIF utökar sviten, trots att Karlskrona är ett ganska bra hemmalag.

***

Tingsryd - AIK

Odds från Svenska Spel:
1: 3.85 X: 4.65 2: 1.70

Matchtips: 2.

Tingsryd jagar revansch efter två raka nederlag. Topplaget AIK blir en grymt tuff uppgift. Gnaget kan ståta med fyra raka vinster och har dessutom 3-0 i inbördes möten. Taif är hemmasvaga och AIK är dessutom ett riktigt bra bortalag. Tipset utgörs av att stockholmarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Pantern - Modo

Odds från Svenska Spel:
1: 2.48 X: 4.15 2: 2.38

Matchtips: 2.

En oviss sammandrabbning. Pantern har två raka vinster. Modo - som har tre segrar på fyra matcher - är också inne i en bra period. Övikslaget har 2-1 i inbördes möten, i grunden ett bättre lag och IKP är dessutom hemmasvaga. Tipset är att Modo styr upp det här.

***

Almtuna - Bik Karlskoga

Odds från Svenska Spel:
1: 2.52 X: 4.30 2: 2.30

Matchtips: 2.

Almtuna slår ur underläge i kväll. Uppsala-laget har två raka förluster och Bik Karlskoga kan ståta med tre raka vinster. Därmed inte sagt att Ais ska räknas bort. Inte minst med tanke på att Almtuna är ett hyfsat hemmalag. Bik är dock bortastarka och har plusstatistik på Ais. Tipset är att gästerna vinner. Delvis till följd av det defensiva övertaget.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget