Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Södertälje - Karlskrona

Matchtips: 1.

Södertälje föll förvisso nu senast borta mot Leksand, men kan ståta med fem vinster på de sex senaste matcherna. Karlskrona - som har två segrar på tre matcher - blir en tuff utmaning. Inte minst med tanke på att KHK har 2-1 i inbördes möten. SSK vann dock när lagen möttes senast och har i grunden ett bättre lag. Tipset är att Södertälje styr upp det här.

***

Pantern - AIK

Matchtips: 2.

En match där Pantern slår ur underläge. IKP har fem nederlag på sex matcher, men är på rätt väg i och med bortasegern mot Almtuna nu senast. AIK blir ett kraftprov. Gnaget har fyra vinster på fem matcher och har gjort en mycket bättre säsong än skåningarna hittills. Lägg därtill att stockholmarna har 2-1 i inbördes möten och är bortastarka. Tipset är att hemmasvaga Pantern inte får med sig någon poäng i kväll.

***

Björklöven - Almtuna

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i jakten på att undvika bottenträsket. Björklöven har håvat in två raka vinster. Almtuna har mycket att jobba på efter sex (!) raka förluster. Faktum är dock att Ais har 2-1 i inbördes möten. Västerbottningarna vann å andra sidan när lagen möttes senast och Almtuna är ett bedrövligt bortalag. Känslan är att Björklöven vinner redan under ordinarie speltid.

***

Västerås - Västervik

Matchtips: 1.

Västerås jagar revansch efter nederlaget borta mot Björklöven. Möjligheterna är goda. VIK har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är hemmastarka. Västervik - som har två raka vinster - är på stark uppgång. Västerås har emellertid 2-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att hemmalaget håvar in full pott.

***

Modo - Bik Karlskoga

Matchtips: X.

En väldigt svårtippad batalj. Modo jagar revansch efter förlusten i Tingsryd. Öviksgänget har trots allt två vinster på tre matcher och är hemmastarka. Bik Karlskoga blir en rejäl utmaning. Bik är dock på nedgång (två raka torskar). Värmlänningarna har å andra sidan 2-1 i inbördes möten och är ett bra bortalag. Känslan är att gästerna kniper minst en poäng i kväll.

***

Vita Hästen - Tingsryd

Matchtips: 1.

Vita Hästen jagar revansch efter tre raka förluster. Tingsryd har visserligen fyra förluster på fem matcher, men är på gång till följd av hemmavinsten mot Modo. Taif har dessutom 2-1 i inbördes möten. Smålänningarna är dock ett dåligt bortalag och känslan är att östgötarna kämpar sig till segern den här gången.

***

Oskarshamn - Leksand

Matchtips: 2.

Oskarshamn jagar en snabb revansch efter nederlaget borta mot AIK. Möjligheterna är goda. IKO har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och är hemmastarka. Smålänningarna har dessutom 2-1 i inbördes möten. Leksand - som kan stoltsera med fem vinster på sex matcher - blir en tuff utmaning. Grundkapaciteten är mycket hög och känslan är att LIF drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets starka forwardsbesättning.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget