Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

AIK - Oskarshamn

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. AIK har tagit tio poäng på de fyra senaste matcherna. Gnaget är dessutom obesegrade under ordinarie speltid i nio bataljer i följd. Oskarshamn kan ståta med fyra vinster i rad. IKO har 2-1 i inbördes möten, men stockholmarna är grymt hemmastarka och känslan är att hemmaplansfördelen avgör i kväll.

***

Björklöven - Västerås

Matchtips: 1.

Björklöven - som är obesegrade under ordinarie speltid i tre matcher i följd - har ett bra läge i kväll. Västerås, med tre raka trepoängare, blir en tuff utmaning. Inte minst med tanke på att VIK vann när lagen möttes senast. Västerbottningarna har emellertid 2-1 i inbördes möten och en hög kapacitet. Tipset utgörs av att Björklöven styr upp det här inför hemmapubliken.

***

Bik Karlskoga - Västervik

Matchtips: 1.

Bik Karlskoga jagar en snabb revansch efter bortanederlaget mot Västerås. Möjligheterna är goda. Bik har gjort en mycket bättre säsong än Västervik hittills och värmlänningarna är hemmastarka. VIK har visserligen tre förluster på de fyra senaste matcherna, men är på rätt väg i och med hemmasegern mot Tingsryd nu senast. Karlskoga-gänget har dock 2-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att Bik håvar in full pott.

***

Almtuna - Pantern

Matchtips: X.

Sexpoängsmatch i bottenstriden. Almtuna jagar revansch efter fem raka nederlag. Pantern är också formsvaga (fem raka förluster). Ais är ett hyfsat hemmalag och har dessutom 3-0 i inbördes möten. IKP är dock vassa i bortaplanssammanhang och känslan är att Skåne-gänget får med sig minst en pinne i kväll.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget