Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Modo - Karlskrona

Matchtips: X.

En svårtippad match. Modo - som har håvat in sex poäng på de tre senaste matcherna - är på gång. Karlskrona blir en tuff utmaning. KHK har också tagit sex pinnar på de tre senaste matcherna. Lägg därtill att Blekinge-gänget är ett hyfsat bortalag. Modo vann dock när lagen möttes senast och är hemmastarka. Känslan är att Övikslaget får med sig minst en pinne i kväll.

***

Vita Hästen - Leksand

Matchtips: 2.

Vita Hästen jagar revansch efter bortaförlusten mot AIK. Möjligheterna är goda. Hästen har vunnit fyra av de sex senaste matcherna. Leksand - som kan ståta med tre vinster på fyra matcher - blir en ordentlig utmaning. Faktum är emellertid att östgötarna vann när lagen möttes senast. LIF har å andra sidan i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att masarna håvar in full pott. Delvis till följd av lagets vassa forwardsbesättning.

***

Södertälje - AIK

Matchtips: 1.

Länsderbydags i Scaniarinken. Södertälje är ute efter lagets femte raka vinst. AIK blir ett stort kraftprov. Gnaget är formstarka (tre vinster i rad) och har i grunden ett bättre lag. Stockholmarna vann dessutom när lagen möttes senast. SSK är dock hemmastarka och känslan är att hemmaplansfördelen avgör i kväll.

***

Oskarshamn - Almtuna

Matchtips: 1.

En tillställning där Oskarshamn är tämligen stora favoriter. IKO kan stoltsera med tre segrar i rad och har gjort en mycket bättre säsong än Almtuna så här långt. Ais är dessutom ytterst formsvaga (fyra raka förluster). Lägg därtill att Oskarshamn vann när lagen möttes senast och är ett riktigt bra hemmalag. Tipset är att smålänningarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Pantern - Björklöven

Matchtips: 2.

En oviss sammandrabbning. Pantern jagar revansch efter fyra raka förluster. Björklöven - som har tre raka nederlag - är också inne i en tuff period. IKP är hemmasvaga, samtidigt som västerbottningarna är ett mediokert bortalag. Pantern vann när lagen möttes senast, men Björklöven har en högre kapacitet än skåningarna och tipset är att gästerna inkasserar tre poäng.

***

Västerås - Bik Karlskoga

Matchtips: 1.

Prestigematch i ABB Arena. Västerås kan ståta med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Bik Karlskoga - som har fyra segrar på de fem senaste matcherna - blir ett ordentligt kraftprov. Värmlänningarna vann när lagen möttes senast, men den matchen spelades i Nobelhallen och VIK är väldigt hemmastarka. Tipset är att Västerås tar revansch. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Västervik - Tingsryd

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i bottenstriden. Västervik har åkt på tre raka förluster. Tingsryd har också tre raka nederlag bakom sig. VIK vann när lagen möttes senast, men inte under ordinarie speltid. Känslan är att även kvällens match avgörs på övertid/straffar.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget