Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

AIK - Vita Hästen

Matchtips: 1.

En match där AIK är stora favoriter. Gnaget är obesegrade under ordinarie speltid i sju matcher i följd och har gjort en mycket bättre säsong än Vita Hästen hittills. Östgötarna ska dock inte räknas bort. Fyra vinster på de fem senaste bataljerna imponerar. Stockholmarna har emellertid 2-1 i inbördes möten och är väldigt hemmastarka. Tipset är att AIK vinner redan under ordinarie speltid mot bortasvaga Vita Hästen.

***

Almtuna - Södertälje

Matchtips: X.

En väldigt svårtippad tillställning. Almtuna har mycket att jobba på efter tre raka förluster. Södertälje - som kan ståta med hela sex vinster på de sju senaste matcherna - blir ett stort kraftprov. Ais har 2-0 i inbördes möten och är ett bra hemmalag. SSK har dock i grunden ett bättre lag och känslan är att gästerna får med sig minst en pinne i kväll.

***

Pantern - Västerås

Matchtips: 2.

Pantern jagar revansch efter två raka förluster. Västerås blir en ordentligt utmaning. VIK kan ståta med tre vinster på fyra matcher och IKP är hemmasvaga. Lägg därtill att Västerås har plusstatistik på Malmö-gänget den här säsongen. Tipset utgörs av att VIK styr upp det här. Mycket tack vare det vassa målvaktsspelet.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget