Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Pantern - Vita Hästen

Matchtips: 1.

En väldigt oviss sammandrabbning. Pantern är formstarka; fyra vinster på fem matcher talar sitt tydliga språk. Vita Hästen - som kan ståta med två segrar i följd - är också heta. Östgötarna vann när lagen möttes senast, men IKP har besegrat Norrköpingslaget den här säsongen. Känslan är att Pantern styr upp det här mot HockeyAllsvenskans sämsta bortalag.

***

Västerås - Karlskrona

Matchtips: 1.

Västerås - som är på gång i och med hemmavinsten mot Leksand - är favoriter i kväll. Samuel Erssons comeback betyder mycket och Karlskrona har förlorat två av de tre senaste matcherna. VIK vann dessutom det senaste mötet lagen emellan och är bortastarka. Tipset utgörs av att västmanlänningarna håvar in full pott. Mycket tack vare det stabila målvaktsspelet.

***

Bik Karlskoga - AIK

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Bik Karlskoga har förvisso tre förluster på fyra senaste matcherna, men är på rätt väg till följd av bortavinsten mot Björklöven nu senast. AIK blir en rejäl utmaning. Gnaget är obesegrade under ordinarie speltid i fyra matcher i rad och har gjort en bättre säsong än Bik hittills. AIK är dessutom ett bra bortalag. Lägg därtill att stockholmarna har 2-0 i inbördes möten. Tipset är emellertid att hemmastarka Bik Karlskoga drar det längta strået den här gången. Mycket till följd av lagets höga offensiva kapacitet.

***

Västervik - Almtuna

Matchtips: 1.

Västervik - som är obesegrade under ordinarie speltid i sju matcher i följd - ska betraktas som favoriter i kväll. Almtuna, som kan ståta med två vinster på tre matcher, har dock ett hyfsat läge. Inte minst med tanke på att Ais vann säsongens första möte. VIK har dock besegrat Almtuna den här säsongen och Uppsala-gänget är bortasvaga. Känslan är att Västervik vinner redan under ordinarie speltid.

***

Modo - Björklöven

Matchtips: 1.

Prestigematch i Fjällräven Center. Modo har mycket att jobba på efter två raka förluster. Björklöven - som har fyra raka nederlag - är också formsvaga. Modo har 2-0 i inbördes möten och är hemmastarka. Lägg därtill att västerbottningarna är bortasvaga. Känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen i kväll.

***

Södertälje - Oskarshamn

Matchtips: 1.

Södertälje föll förvisso nu senast borta mot Vita Hästen, men är obesegrade under ordinarie speltid i fyra matcher i rad och har vunnit tre av dessa. Oskarshamn blir ett stort kraftprov. IKO kan stoltsera med åtta vinster på de nio senaste matcherna och är bortastarka. Faktum är dock att SSK besegrade Oskarshamn när lagen möttes senast. Södertälje är dessutom ett rätt så bra hemmalag. Känslan är att SSK håvar in full pott.

***

Tingsryd - Leksand

Matchtips: 2.

Tingsryd har mycket att jobba på efter tre nederlag på fyra matcher. Leksand är visserligen på nedgång i och med bortaförlusten mot Västerås, men har tre segrar på de fyra senaste matcherna. Taif vann det senaste mötet lagen emellan, men LIF har besegrat smålänningarna den här säsongen. Leksand har i grunden ett bättre lag och tipset är att masarna styr upp det här.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget