Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Karlskrona - Almtuna

Matchtips: 1.

En väldigt oviss sammandrabbning. Karlskrona har förlorat två av de tre senaste matcherna, medan Almtuna kan ståta med sex poäng på tre bataljer. Uppsala-gänget är bortasvaga och föll när laget möttes senast. Tipset utgörs av att KHK drar det längsta strået även den här gången.

***

Leksand - AIK

Matchtips: 1.

Prestigematch i Tegera Arena. Leksand - som har två raka vinster - är på stark uppgång. AIK blir ett kraftprov. Serietvåan har gjort en betydligt bättre säsong än LIF så här långt. Gnaget har dock blandat och gett på sistone. Leksand vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Känslan är att masarna styr upp det här igen. Mycket till följd av lagets höga kapacitet på forwardsfronten.

***

Vita Hästen - Västerås

Matchtips: X.

Vita Hästen jagar revansch efter åtta (!) nederlag i följd. Västerås - som har tre förluster på de fyra senaste matcherna - är också inne i en tuff period. VIK vann dock när lagen möttes senast och har i grunden ett bättre lag. Känslan är emellertid trots allt att Norrköpingsgänget kämpar sig till minst en poäng inför hemmapubliken.

***

Västervik - Oskarshamn

Matchtips: X.

Derbydags i Plivit Trade-hallen. Västervik - som är obesegrade under ordinarie speltid i fem matcher i följd - har goda möjligheter. Oskarshamn blir en ordentlig utmaning. IKO kan stoltsera med sju (!) vinster i följd och har ett bättre lag. VIK är dessutom ett halvdant hemmalag och Oskarshamn är bortastarka. Lägg därtill att IKO vann när lagen möttes senast. Ett derby är dock alltid ett derby och tipset är att Västervik får med sig minst en poäng i kväll.

***

Södertälje - Modo

Matchtips: 1.

Södertälje jagar lagets femte vinst inom loppet av sex matcher. Modo - som har två vinster i rad - blir en rejäl utmaning. Inte minst med tanke på att Öviksgänget vann när lagen möttes senast. SSK är emellertid hemmastarka och Modo är inte direkt något suveränt bortalag. Känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen den här gången.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget