Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Vita Hästen - Bik Karlskoga

Matchtips: 1.

Vita Hästen jagar ett trendbrott efter fem raka förluster. Bik Karlskoga - som har fyra vinster på de fem senaste matcherna - blir ett kraftprov. Bik har dessutom 2-0 i inbördes möten och är ett bra bortalag. Känslan är dock trots allt att östgötarna kämpar sig till en seger i kväll.

***

Almtuna - Västerås

Matchtips: X.

En väldigt oviss sammandrabbning. Almtuna jagar revansch efter hemmaförlusten mot Björklöven. Ais har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är ett rätt så bra hemmalag. Västerås blir en rejäl utmaning. VIK har dock en hel del att bevisa efter magplasket nu senast hemma mot Västervik. Västerås har 2-0 dock i inbördes möten och har gjort en betydligt bättre säsong än Almtuna hittills. Tipset utgörs av att VIK studsar tillbaka i kväll. Mycket tack vare lagets starka offensiv.

***

Oskarshamn - Karlskrona

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Oskarshamn jagar lagets femte raka seger. Karlskrona har tagit två vinster på tre matcher. IKO kan ståta med 2-0 i inbördes möten och är väldigt hemmastarka. Tipset är att smålänningarna styr upp det här igen, trots att KHK är ett ganska bra bortalag.

***

Björklöven - AIK

Matchtips: X.

En tämligen svårtippad sammandrabbning. Björklöven - som har tre vinster på fem matcher - är på gång. AIK har mycket att jobba på efter två raka förluster. Gnaget har emellertid 2-0 i inbördes möten och ett bättre lag. Tipset utgörs av att stockholmarna får med sig minst en poäng i kväll. Mycket till följd av lagets starka defensiv.

***

Modo - Västervik

Matchtips: 1.

Modo är ute efter revansch efter tre raka nederlag. Västervik har blandat och gett på sistone. VIK har vunnit en av två möten lagen emellan och det är upplagt för en jämn batalj. Modo är hemmastarka och känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen den här gången.

***

Södertälje - Tingsryd

Matchtips: 1.

Södertälje jagar lagets tredje raka vinst. Tingsryd är förvisso ett bottenlag, men har tre vinster i följd. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en jämn match. SSK är hemmastarka och har i grunden ett bättre lag. Tipset är att Södertälje vinner redan under ordinarie speltid.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget