• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Västervik - Karlskrona

Matchtips: X.

En väldigt oviss sammandrabbning. Västervik - som har håvat in sju poäng på de tre senaste matcherna - är på stark uppgång. Karlskrona är inne i en tuff period (tre raka nederlag). VIK har 2-0 i inbördes möten, men är hemmasvaga. Känslan är att bortastarka KHK får med sig minst en poäng i kväll.

***

Modo - Leksand

Matchtips: 1.

Prestigematch i Örnsköldsvik. Modo är heta. Tre vinster i följd och obesegrade under ordinarie speltid i sju matcher i rad talar sitt tydliga språk. Leksand har sannerligen mycket att jobba på efter sex raka förluster. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Tipset utgörs av att hemmastarka Modo drar det längsta strået den här gången. Mycket till följd av hemmaplansfördelen.

***

Oskarshamn - Björklöven

Matchtips: 1.

Oskarshamn jagar andra raka segern. Björklöven - som är formstarka (två vinster i följd - blir en rejäl utmaning. Det står 1-1 i inbördes möten och mycket talar för en jämn tillställning. Tipset är att hemmastarka IKO styr upp det här mot de bortasvaga västerbottningarna. Mycket tack vare det offensiva övertaget.

***

Västerås - Pantern

Matchtips: 1.

Västerås har prickat in kanonformen; fyra raka trepoängare inger respekt. Panterns form är halvdan (två förluster på tre bataljer). VIK vann när lagen möttes första gången den här säsongen, men faktum är att IKP vann när lagen drabbade samman senast. Skåningarna är visserligen ett riktigt bra bortalag, men Västerås är ruskigt hemmastarka. Tipset utgörs av att VIK inkasserar full pott. Mycket tack vare lagets starka offensiv.

***

Vita Hästen - AIK

Matchtips: X.

Vita Hästen har oerhört mycket att jobba på efter åtta förluster på de nio senaste matcherna. AIK blir en ordentlig utmaning. Stockholmarna kan ståta med fem vinster på de sex senaste matcherna. Faktum är dock att Norrköpingsgänget har vunnit en av två matcher mot AIK den här säsongen. Känslan är att Vita Hästen kämpar sig till minst en poäng i kväll, hemmaplanssvagheten till trots.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg