• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Västervik - Oskarshamn

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.40
X: 4.30
2: 2.37

Prestigematch i Plivit Trade-hallen. En mycket oviss sammandrabbning. Västervik har mycket att jobba på efter tre raka nederlag. Oskarshamn är på gång (två vinster på tre matcher) efter formsvackan. Det står 1-1 i inbördes möten och känslan är att hemmaplansfördelen blir avgörande även i kväll.

***

Vita Hästen - Södertälje

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.95
X: 4.35
2: 3.10

En väldigt svårtippad batalj. Vita Hästen jagar revansch efter fyra nederlag i följd. Södertälje föll förvisso nu senast hemma mot Oskarshamn, men har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. SSK vann dessutom när lagen möttes senast. Östgötarna har dock betvingat Södertälje den här säsongen och är ett bra hemmalag. Tipset utgörs av att Vita Hästen styr upp det här.

***

Troja/Ljungby - Almtuna

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.20
X: 4.25
2: 2.65

Två lag med helt olika ambitioner drabbar samman. Troja/Ljungby krigar för att undvika negativt kval och Almtuna kämpar för en topp två-placering. Troja har blandat och gett på sistone. Ais - som har två nederlag i följd - är på stark nedgång. Uppsala-laget har dock 2-0 i inbördes möten. Känslan är trots allt att Troja/Ljungby drar det längsta strået den här gången. 

***

Björklöven - Tingsryd

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.95
X: 4.40
2: 3.05

Björklöven är formstarka; tre vinster på de fyra senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Tingsryd blir ett kraftprov. Taif kan ståta med fyra segrar i följd. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en jämn batalj. Björklöven är ett bra hemmalag och känslan är att hemmaplansfördelen blir avgörande i kväll.

***

Leksand - AIK

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.89
X: 4.25
2: 3.30

Sexpoängsmatch i toppstriden. En väldigt oviss sammandrabbning. Leksand föll förvisso nu senast borta mot Tingsryd, men har vunnit större delen av matcherna de senaste veckorna. Namnkunniga AIK blir ett kraftprov. Stockholmarna har två vinster i följd och en minst lika hög grundkapacitet som LIF. Leksand är seriens bästa hemmalag och vann det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att masarna vinner igen. Mycket tack vare lagets starka defensiv.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg