• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Troja/Ljungby - Pantern

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.60
X: 4.25
2: 2.23

En väldigt oviss match. Troja/Ljungby krigar i bottenträsket, men har visat gott gry på sistone. Pantern kan ståta med tre vinster på fyra matcher. Troja har inte direkt övertygat på hemmaplan, men vann det senaste mötet lagen emellan. Känslan är att smålänningarna får med sig minst en pinne från den här sammandrabbningen.

***

Leksand - Tingsryd

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.54
X: 5.00
2: 4.65

Leksand är stora favoriter i kväll. Sju poäng på de tre senaste matcherna är ett bra facit. Tingsryd är - förlusten nu senast borta mot Pantern till trots - formstarka sett till helheten den senaste tiden; nio poäng på fyra bataljer är starkt. Taif har dessutom besegrat LIF den här säsongen. Leksand har dock ett bättre lag och är hemmastarka. Tipset utgörs av att masarna håvar in tre pinnar.

***

Bik Karlskoga - AIK

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.65
X: 4.40
2: 2.16

En tämligen oviss sammandrabbning. Bik Karlskoga föll visserligen nu senast hemma mot Leksand, men har två vinster på de tre senaste matcherna. AIK blir en tuff utmaning. Gnaget har förvisso varit jämna på sistone, men har i grunden ett bättre lag. Faktum är emellertid att värmlänningarna vann när lagen möttes senast. Känslan är att Bik får med sig minst en poäng från den här tillställningen.

***

Västervik - Timrå

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.50
X: 4.15
2: 2.31

Västervik har ett riktigt bra läge i kväll, trots att det skiljer väldigt många poäng mellan lagen. Bortasegern mot Björklöven nu senast får betraktas som ett styrkebesked. VIK har dessutom vunnit tre av de fyra senaste hemmamatcherna. Timrå blir ett kraftprov. Tik har dock varit ojämna den senaste tiden. Tipset är att Västervik tar revansch för förlusten i det senaste mötet lagen emellan.

***

Björklöven - Almtuna

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.96
X: 4.50
2: 2.95

En match där Björklöven har mycket goda möjligheter. Västerbottningarna har dock mycket att jobba på efter fyra nederlag på de fem senaste matcherna. Almtuna - som kan ståta med fyra vinster på fem matcher - blir en rejäl utmaning. Björklöven vann emellertid när lagen möttes senast och är hemmastarka. Tipset utgörs av att Umeå-gänget styr upp det här inför hemmapubliken.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg