Dragskott tippar dagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar dagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar dagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar dagens matcher i HockeyAllsvenskan

Tingsryd - Pantern

Matchtips: X.

En väldigt oviss match. Tingsryd kan stoltsera med fyra vinster i följd. Pantern har visserligen tre förluster på de fyra senaste matcherna, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot AIK nu senast. Det står 1-1 i inbördes möten och tipset är att matchen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

Västervik - Södertälje

Matchtips: 1.

Västervik är ute efter lagets tredje raka trepoängare. Södertälje - som har blandat och gett den senaste tiden - får det tufft i dag. SSK vann förvisso säsongens första möte lagen emellan, men VIK vann när lagen möttes senast. Södertälje har dessutom inte direkt övertygat i bortaplanssammanhang. Tipset är att Västervik styr upp det här.

***

Leksand - Almtuna

Matchtips: 1.

Leksand jagar revansch efter nio (!) raka förluster. Almtuna - som har fyra vinster på de fem senaste matcherna - är formstarka. Uppsala-gänget vann dessutom när lagen möttes senast. LIF har dock besegrat Almtuna den här säsongen och grundkapaciteten är mycket hög. Känslan är att masarna vänder trenden i dag.

***

Bik Karlskoga - Oskarshamn

Matchtips: X.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Bik Karlskoga är ute efter fjärde raka segern. Oskarshamn blir en rejäl utmaning. IKO är inne i ett stim (fem vinster i följd) och ett riktigt bra bortalag. Bik är emellertid mycket hemmastarka och känslan är att hemmalaget får med sig minst en pinne i dag.

***

Västerås - AIK

Matchtips: 1.

Ytterligare en match där två topp fyra-lag drabbar samman. Västerås har åkt på två raka förluster. AIK - som har tre raka nederlag - är också formsvaga. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Tipset utgörs av att hemmaplansfördelen avgör för hemmastarka VIK.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget