• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 1
  • Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 1

Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 1

1. Leksand (12/15)

Målvakter: ++++

Tex Williamsson och Jonas Arntzen.
Leksands målvaktsbesättning är av mycket hög allsvensk kvalitet. Långtidslånet (Malmö) Tex Williamsson har bevisat att han är en toppmålvakt i HockeyAllsvenskan och talangfulle Jonas Arntzen får ses som ett högintressant komplement.

***

Backar: ++++

Fredrik Lindgren, Daniel Bertov, Olle Alsing, Sebastian Björnstad, Mattias Nilsson, Patrik Norén och Calle Själin.
Ytterligare en lagdel av mycket god allsvensk klass. Nyförvärvet Fredrik Lindgren sticker ut lite extra. En riktig "lagpappa" som kommer betyda mycket för laget - framför allt defensivt. Leksand har i övrigt ett antal kvalitetsbackar och backsidan, som har en bra mix av olika spelartyper, förtjänar en svag fyra.

***

Forwards: ++++

Mattias Ritola, Fredrik Forsberg, Tobias Forsberg, Johan Porsberger, Alex Friesen, Martin Grönberg, Martin Karlsson, Anton Karlsson, Jon Knuts, Oskar Lang, Jesper Ollas, Isac Skedung, William Wikman, Emil Bemström och David Åslin.
Masarnas starkaste lagdel. Det beror inte minst på att klasspelare som exempelvis Mattias Ritola och Johan Porsberger är kvar sedan tidigare. Leksand har mycket offensiv spetskompetens på forwardssidan. Lägg därtill att det finns gedigna defensiva kvaliteter och spelare med mycket karaktär. Det här handlar om HockeyAllsvenskans bästa forwardsbesättning.

Läs även:

Plats 2
Plats 3

Plats 4

Plats 5

Plats 6

Plats 7

Plats 8

Plats 9

Plats 10

Plats 11
Plats 12
Plats 13
Plats 14

Dela inlägg:

Kommentera inlägg