Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 1-5
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 1-5
Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 1-5

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 1-5

1. Fredrik Hansson, Kristianstad

Kristianstads lagkapten still going strong. Den rutinerade centern är en spelare som skulle kunna göra bra ifrån sig på en högre nivå i rätt roll. En spelare med ett oerhört brett register framåt.

2. Måns Krüger, Huddinge

Ytterligare en offensiv spjutspets. Det faktum att Måns Krüger förlängde kontraktet med Huddinge tidigare i år får betraktas som ett enormt glädjebesked för Huddinge. En spelare med det lilla extra som grundlägger att HIK kommer vara en kvalseriekandidat den kommande säsongen.

3. Joonas Koskinen, Hudiksvall

Hårdsatsande Hudiksvall har inte bara värvat väldigt bra, utan även fått behålla flera viktiga spelare från den gångna säsongens lag. Joonas Koskinen sticker ut mest. Finländarens spelskicklighet betyder mycket för Hudiksvall. Koskinen är dessutom en gedigen pjäs i defensiven.

4. Björn Jonason, Huddinge

En av många vassa Huddinge-forwards. Björn Jonason är en spelare med ett brett register rent spelmässigt, som dessutom är viktig för "Talangfabriken" med sin rutin.

5. Sebastian Ottosson, Tranås

En tämligen solid allroundcenter. Sebastian Ottosson är på intet sätt någon stjärna i offensiven, men bra på mycket och väldigt viktig för Tranås.

Läs även:

Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 6-10

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget