Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10
Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10

6. Tony Mårtensson, Almtuna

Rutinerade Tony Mårtensson är visserligen långt ifrån lika bra som för ett antal år sedan, men håller utan tvivel alltjämt mycket hög allsvensk klass, vilket han bevisade förra säsongen. Almtunas viktigaste kugge i jakten på att ta revansch efter lagets tveksamma insats i fjol.

7. Christopher Bengtsson, Södertälje

Den kreative forwarden - som var lysande under sin första sejour i SSK - är tillbaka i SSK efter ett år i SHL och återförenas därmed med brorsan Sebastian. En spelare med det lilla extra framåt.

8. Viktor Hertzberg, Västerås

Artisten är en av de främsta kandidaterna vad beträffar att vinna HockeyAllsvenskans poängliga. En lirare som skulle kunna lyckas på en ännu högre nivå i rätt roll och med nog mycket förtroende.

9. Niklas Johansson, Karlskrona

KHK har ett lag med oerhört många frågetecken. Niklas Johansson är en av relativt få etablerade spelare som har bevisat en hel del på en hög nivå. Den kreative centern får dra ett enormt tungt lass i Blekinge-gänget.

10. Morten Madsen, Timrå

En av spelarna som har följt med Tik ner i HockeyAllsvenskan. Den rutinerade dansken - som har flera säsonger från spel på en högre nivå på meritlistan - kommer bli en stark offensiv kraft i andraligan under normala omständigheter.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget