• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio tyngsta spelarförlusterna inför Hockeyettan 2017/2018 - plats 6-10
  • Dragskott rankar de tio tyngsta spelarförlusterna inför Hockeyettan 2017/2018 - plats 6-10

Dragskott rankar de tio tyngsta spelarförlusterna inför Hockeyettan 2017/2018 - plats 6-10

6. Erik Rosén, Huddinge

Huddinge har värvat väldigt bra, men även åkt på en del tunga förluster. Erik Rosén - som har lagt av - sticker ut mest i det avseendet. En back med ett väldigt brett register som var värdefull över hela rinken.

7. Jonathan Tholander, Östersund

Den målfarlige forwarden, tillika Vita Hästen-nyförvärvet, har - efter att ha lirat sporadiskt på en högre nivå än Hockeyettan tidigare - återigen fått chansen i en riktigt bra liga. En tämligen svårersatt spelare för jämtlänningarna.

8. Andreas Gröndahl, Visby/Roma

Artisten med SHL-meriterna har betytt oerhört mycket för Visby/Roma de fem senaste åren. Det faktum att den spelskicklige forwarden har slutat spela hockey är ett oerhört tungt avbräck för gotlänningarna.

9. Andreas Ljunggren, Hanhals

Den 22-årige målvakten - som är klar för Tingsryd - stod stundtals på huvudet i fjol och hade stor del i att Hanhals höll sig kvar i Hockeyettan.

10. Carl Ackered, Östersund

Ytterligare en tung ÖIK-förlust. En back med det lilla extra i offensiven som besitter allsvenska kvaliteter på vissa fronter. Carl Ackered - som kommer spela i den brittiska ligan den kommande säsongen - lämnar ett stort tomrum efter sig.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg