Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2019/2020 hittills
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2019/2020 hittills
Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2019/2020 hittills

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2019/2020 hittills

1. Anton Rödin, Brynäs

Brynäs har en usel säsong bakom sig. Spjutspetsen Anton Rödin är lagets största hopp i jakten på en revansch. Utan tvivel en av seriens största profiler med sitt breda offensiva register.

2. Dennis Everberg, Rögle

Rögles "drömvärvning" är i hamn. Hemvändaren ger RBK en ny offensiv dimension i kampen om att ta nästa steg som lag.

3. Johan Fransson, Leksand

Leksand har något spännande på gång. Inte minst med tanke på värvningen av klassbacken Johan Fransson. En spelare som kommer betyda mycket över hela rinken.

4. Niclas Burström, Skellefteå

Backklippan är tillbaka i Västerbottenslaget efter några år på annat håll. Rutinerade Niclas Burström får ta ett enormt stort ansvar i ett SKE som är ett lag med många frågetecken.

5. Arttu Ilomäki, Luleå

Luleås centerbesättning är mycket, mycket intressant. Bland annat med tanke på värvningen av landslagsmeriterade Arttu Ilomäki, som har goda möjligheter att fylla luckan efter Isac Lundeström på ett bra sätt.

6. Filip Hållander, Luleå

På tal om högintressanta LHF-värvningar. Stortalangen Filip Hållander - som var väldigt bra i Timrå - kan mycket väl växa ut till en av SHL:s främsta forwards den kommande säsongen.

7. Jonas Ahnelöv, Leksand

Ytterligare en Leksandsvärvning som inger respekt. En spelare som får ta ett extremt stort ansvar i defensiven i jakten på att etablera LIF i högstaligan.

8. Victor Ejdsell, Färjestad

Den storvuxne forwarden är redan tillbaka i Sverige. En av de främsta kandidaterna vad beträffar att vinna SHL:s skytteliga den kommande säsongen.

9. Eric Martinsson, HV71

En riktig prestigevärvning. Den före detta Växjö-spelaren - som har vunnit två SM-guld med Lakers - kommer bli en klippa i såväl offensiven som defensiven.

10. Marcus Davidsson, Växjö

Beträffande prestigevärvningar i SHL. Jättetalangen är en av seriens främsta tvåvägscentrar som läget är nu.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget