Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför Hockeyettan 2019/2020…
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför Hockeyettan 2019/2020 hittills
Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför Hockeyettan 2019/2020 hittills

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför Hockeyettan 2019/2020 hittills

1. Marcus Paulsson, Mörrum

Blekinge-klubbens supervärvning. Den Tre Kronor-meriterade forwarden - som är dragloket i Mörrums storsatsning - får betraktas som Hockeyettans största profil.

2. Per Savilahti Nagander, Boden

Bodens hårdsatsning fortsätter. Välmeriterade Per Savilahti Nagander blir en grymt viktig kugge över hela rinken i Norrbottensklubbens jakt på att ta nästa steg.

3. Robin Johansson, Nybro

Nybro har något väldigt spännande på gång. Det beror inte minst på värvningen av Robin Johansson, som tillför spetskompetens mellan stolparna. En spelare som stundtals varit bra på allsvensk nivå.

4. Måns Krüger, Huddinge

Huddinge är ett exempel på en annan Hockeyettan-klubb som har något mycket intressant på gång. Måns Krüger - som är tillbaka i HIK efter en säsong i seriekonkurrenten Segeltorp - får ses som en av Hockeyettans främsta artister.

5. Johan Järlefelt, Kalmar

Kalmar gjorde det riktigt bra som Hockeyettan-nykomlingarna den gångna säsongen. Johan Järlefeldt blir en av de viktigaste spelaren i kampen om att bli ett topplag på den här nivån. En center med ett brett offensivt register.

6. Jonathan Stålberg, Mörrum

Ytterligare en tung Mörrum-värvning. En målvakt med potential för att leverera ännu högre upp i seriesystemet.

7. Dennis Nordström, Huddinge

Ännu en HIK-värvning från Segeltorp. En målfarlig pjäs med SHL-meriter som ger Huddinge mer offensiv spets.

9. Henrik Edström, Vännäs

Klassmålvakten - som hade den bästa räddningsprocenten i Hockeyettan Västra i fjol - hamnade, vilket förmodligen överraskade många, i Vännäs. Definitivt en av Hockeyettans bästa målvakter som läget är nu.

10. Christian Hägg, Almtuna

Det återstår att se om Almtuna tar Panterns allsvenska plats i slutändan. Ais har oavsett - för närvarande - Hockeyettan-status. Christian Hägg är en vass värvning på den här nivån. En solid energispelare och stark offensiv kraft i samma paket.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget