Dragskott rankar de tio bästa målvakterna i Hockeyettan - plats 6-10
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa målvakterna i Hockeyettan - plats 6-10
Dragskott rankar de tio bästa målvakterna i Hockeyettan - plats 6-10

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar de tio bästa målvakterna i Hockeyettan - plats 6-10

6. Magnus Åkerlund, Hudiksvall

Den rutinerade burväktaren går in på sin tredje raka säsong i namnkunniga Hudiksvall. Magnus Åkerlund, som har fått en del chanser på en ännu högre nivå tidigare i karriären, är given som topp tio vad beträffar Hockeyettans bästa målvakter.

7. Jonathan Stålberg, Mörrum

Blekinge-klubben gör en spännande satsning i jakten på att i första hand ta sig till AllEttan. Jonathan Stålberg får betraktas som ett av de vassaste nyförvärven i det sammanhanget. Skellefteå-produkten är utan tvivel en toppmålvakt på Hockeyettan-nivå och utvecklingspotentialen är rejäl.

8. Daniel Fahlström, Nyköping

Fredrik Mälbergs gäng har något väldigt bra på gång. Det beror inte minst på värvningen av vasse Daniel Fahlström, som har varit en klassmålvakt i Huddinge de senaste åren.

9. Claes Endre, Boden

Boden har tappat duktige Oskar Sehlstedt, men ändå fått ihop en riktigt bra målvaktsbesättning. Claes Endre - som gjorde succé i Hockeyettan-nykomlingarna Segeltorp förra säsongen - är det starkaste kortet på förhand.

10. Isak Mantler, Lindlöven

En av de främsta målvaktstalangerna i Hockeyettan. Örebro-bekantingen - som fick det stora genombrottet i Hockeyettan förra säsongen - har SHL-potential.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget