Backkuggarna blir kvar i Hockeyettan-laget
Backkuggarna blir kvar i Hockeyettan-laget

Backkuggarna blir kvar i Hockeyettan-laget

Tranås har gjort klart med två tämligen viktiga kontraktsförlängningar: Fredrik Lindström och Jesper Alasaari stannar kvar i Taif ytterligare en säsong.

Poängstarke Lindström går därmed in på sin femte raka säsong i Smålandsklubben.

Alasaari - som provade på allsvenskt spel med Tingsryd för några år sedan - anslöt till Tranås så sent som i december.

Klubbchefen Stefan Fransson om Fredrik Lindström.

- "Linkan" som nu kommer göra sin 5:e säsong hos oss känns så klart bra. En poängstark tvåvägsback som är viktig i 5-5 spelet och i special teams. Har haft några positivt stegrande säsonger bakom sig nu men nu är det dags att på allvar visa all kapacitet som finns i honom. Finns mycket mer att plocka ut här. En viktig spelare på isen och en viktig kille i omklädningsrummet, säger Taif:s klubbchef till klubbens hemsida.

Fransson om Jesper Alasaari.

- Mycket kul att Jesper hittade tillbaka till hockeyn på allvar denna säsong efter ett par år i skymundan. Han visade med sin storlek och pondus att han var väldigt viktigt för vårt spel både i defensiv och offensiv zon. Nu när han fått smak på hockeyn och tränar hårt igen så kommer det så klart finnas en växel till att lägga i här, finns oerhört mycket mer potential att hämta ut. Jesper är en spelare du kan lita på varje match och som har bra fysik, skridskoåkning och pondus, säger Tranås klubbchef.

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg