• Hem
  • Dragskott
  • Almtunas klubbchef: "Det vi får in med Roger är viktigare än det vi kanske skulle kunnat få genom en spelare som har samma lön"
  • Almtunas klubbchef: "Det vi får in med Roger är viktigare än det vi kanske skulle kunnat få genom en spelare som har samma lön"

Almtunas klubbchef: "Det vi får in med Roger är viktigare än det vi kanske skulle kunnat få genom en spelare som har samma lön"

Almtuna behöver inte betala hela lönen för tränaren Roger Melin. Brynäs står för en betydande del av kostnadsbördan.

Ais-klubbchefen Andreas Klingberg är mycket nöjd med dealen.

- Vi betalar Brynäs en viss del, men de ställer upp också. Vi hade inte klarat av det annars - om de sagt att vi får ta hela lönekostnaden. Vi har gjort en bra lösning för alla tre parter, säger Almtunas klubbchef till Hockeypuls.

Pengarna hade kunnat läggas på ett spelarnyförvärv istället.

- Ja, vi har inte hur mycket som helst. Men det vi får in med Roger är viktigare än det vi kanske skulle kunnat få genom en spelare som har samma lön. Vi är nöjda med vår trupp just nu och vi tror att Roger kommer förstärka oss mycket, säger Andreas Klingberg till sajten.

Därmed inte sagt att det är uteslutet med spelarvärvningar under pågående säsong, men Almtuna är nöjda med truppen som läget är nu.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg