• Hem
  • Dragskott
  • AIK:s vd: "Skulle vi gå upp i SHL så skulle stödet bli av en annan kaliber"
  • AIK:s vd: "Skulle vi gå upp i SHL så skulle stödet bli av en annan kaliber"

AIK:s vd: "Skulle vi gå upp i SHL så skulle stödet bli av en annan kaliber"

AIK har något stort på gång. Serieledarna är i praktiken redan klara för den allsvenska finalen och har försatt sig i en bra situation i jakten på en SHL-plats.

Vd:n Anders Olson ser dock inte det här som någon form av "måste-gå-upp-säsong", utan tror att "AIK-vännerna" kommer mobilisera rejält även om det blir en fortsättning i HockeyAllsvenskan.

- Jag tror inte att den här säsongens resultat har så stor betydelse för viljan att stötta och samarbeta med AIK. Skulle vi inte gå upp så skulle vi försöka mönstra ny kraft, på och utanför isen. Men alla vet att det är vitt skilda förutsättningar att vara i SHL eller i hockeyallsvenskan. Skulle vi gå upp i SHL så skulle stödet bli av en annan kaliber, säger han till Hockeypuls.

Det är inte bara herrlaget som går bra. Damerna - som är kvartsfinalklara - har också gjort en riktigt bra säsong hittills.

Olson om damernas framgångar.

- Vi har en stark tradition av att ha framgångsrik damhockey i föreningen och det är viktigt att de ges förutsättningar för att bedriva sin verksamhet. Det blir lättare att fortsätta i en SHL-miljö, hela verksamheten skulle påverkas positivt av det, säger AIK:s vd.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg