Betfair Spelbörs recension:

Betfair Spelbörs

Testa gratis - uppemot 500 kronor tillbaka i kontanter

Betfair Spelbörs Översikt

Magnus Persson

Betfair Spelbörs är ett fantastiskt ställe för dig som vill ha ett så högt odds som möjligt. Här kan du både backa och boka odds, alltså spela på ett odds som vanligt eller själv lägga ut ett odds där du agerar spelbolag - som andra kan spela på.

Betfair Spelbörs Betyg

 • Generös bonus
 • Riktigt bra odds
 • Stort utbud
 • Lite långsammare uttag än andra
Bonuserbjudande
9/10
Spelutbud
6/10
Mobilupplevelse
9/10
Betalningsmetoder
8/10
Spelupplevelse
7/10
Kundservice
8/10
Sammanfattning
9/10
Betfair Spelbörs Snabbfakta
Hemsida betfair.com
ProdukterOdds, spelbörs
InsättningsmetoderVISA, MasterCard, Trustly (banköverföring), Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard, Zimpler
UttagsmetoderVISA, MasterCard, Trustly (banköverföring), Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard, Zimpler
OddsleverantörEgna odds
BettingfunktionerBacka, boka, cash out, bet builder
AppiPhone, Android
KundserviceLivechatt, email, telefon
ÄgareBetfair International Plc
Grundat1999
HuvudkvarterLondon

Betfair Spelbörs i korthet

Betfair Spelbörs är det perfekta stället för dig som vill betta och samtidigt få ett så högt odds som möjligt. Här kan du göra något som man kallar för backa och boka, vilket innebär att du spelar på odds som andra användare lägger ut eller så agerar du spelbolag själv där du bestämmer ett odds som andra kan spela på.

Vad är bäst med Betfair Spelbörs?

 • Riskfri bonus
 • Stort utbud
 • Väldigt bra odds

Som ny användare hos Betfair spelbörs får man ett riskfritt spel på 100 kronor. Det innebär att om du förlorar på ditt första spel, får du pengarna tillbaka. En schysst och bra bonus. Att få testa på ett spelbolag gratis är aldrig fel!

Vi får också ta del av ett stort utbud när det kommer till odds hos Betfair Spelbörs. Här är det som hos vilket annat spelbolag som helst där vi kan betta på bland annat fotboll, ishockey, golf och tennis. Det finns verkligen många spel att hitta.

Och inte bara att utbudet på odds är stort, men får också väldigt bra odds. Faktum är att det hela tiden går att hitta odds som är bäst på marknaden och det säger en del om vad du kan förvänta dig när du spelar här.

Vad är sämre med Betfair Spelbörs?

 • Erbjuder inte Swish

Att hitta något som är sämre med Betfair Spelbörs är inte det enklaste. Men om vi ska ta något så är det att man i dagsläget inte erbjuder Swish som betalningsmetod. Dock finns det många andra bra metoder att använda sig av när man spelar här.

Betfair Spelbörs Oddsbonus

Testa gratis - uppemot 500 kronor tillbaka i kontanter

Som ny spelare hos Betfair Spelbörs kan du hämta upp till 500 kr i riskfritt spel - förutsatt att du gör insättningen med Trustly, bankkort eller PayPal.

Gör så här för att ta del av bonusen hos Betfair Spelbörs:

 1. Klicka på "Hämta bonus"
 2. Skapa ett konto hos Betfair med kampanjkoden: ZSENLR
 3. Gör en insättning på 100 SEK och satsa 100 SEK på ett spel (per vecka i uppemot fem veckor)
 4. Få insatsen tillbaka om ditt spel förlorar

Regler & villkor för bonus hos Betfair Spelbörs

🔁 Vad har Betfair Spelbörs för omsättningskrav?

Bonusen hos Betfair Spelbörs har inget omsättningskrav. Förlorar du ditt första spel på 100 SEK per vecka betalas hela insatsen tillbaka som riktiga pengar. Detta kan som mest pågå i totalt fem veckor och med andra ord handla om totalt 500 SEK.

📆 Hur många dagar gäller bonusen?

Ditt riskfria spel måste spelas inom sju dagar från och med att du skapat ett konto hos Betfair.

Betfair Spelbörs Recension

Spelar du betting på nätet och vill ständigt ha höga odds har du kommit helt rätt. Spel hos Betfair Spelbörs gör att du både får höga odds och samtidigt kan ta del av ett stort utbud på sport.

Betfair Spelbörs är inte som alla andra spelbolag. Här är det användaren som agerar spelbolag och Betfair agerar mellanhand där man håller i pengarna tills det att spelen är avgjorda.

Som användare kan du spela på odds som vanligt, men också lägga upp odds som andra användare kan spela på. De två alternativen kallar man för “Backa” och “Boka”, där “Backa” är när du spelar på någon annans odds, medan “Boka” är ett odds du erbjuder till andra.

Förutom utbud, odds och alla funktioner som är jättebra, så har man också en väl fungerande hemsida som är väldigt bekväm - både via mobilen och vid datorn. Dessutom en bonus där alla nya spelare får ta del av ett riskfritt spel.

Betfair Spelbors online betting

Betalningsmetoder hos Betfair Spelbörs

En fördel när man bettar hos Betfair Spelbörs är att man får många betalningsmetoder att välja mellan! Det är en bra blandning med kortbetalning, Trustly och e-plånbok som exempelvis Neteller.

 • VISA
 • MasterCard
 • Trustly (banköverföring)
 • Skrill
 • Neteller
 • Paypal
 • Paysafecard
 • Zimpler

Läs mer om:

Betalningsmetoder för Betting Online

30 mars 2020

Idag finns en drös alternativ när det kommer till betalningsmetoder hos bettingsidor. Det som är viktigt att vara medveten om är att spelbolagen inte alltid använda samma ... Läs mer

Betta hos Betfair Spelbörs

När du ska spela på odds hos Betfair Spelbörs så kan du göra det precis på samma sätt som när du gör det hos andra spelbolag. Men här kan du också själv agera spelbolag och lägga upp egna odds på mängder av matcher.

Att “Backa” ett spel

“Backa” innebär att du spelar på ett odds som en annan användare har lagt upp. På samma sätt som hos vilket annat spelbolag som helst.

Att “Boka” ett spel

Att “Boka” fungerar lite annorlunda mot vad man är van vid när man spelar hos ett annat bolag. För att “Boka” innebär att du bestämmer ett odds som sedan andra användare kan satsa pengar på.

Hur tjänar Betfair på spelbörsen?

Som användare har du två möjligheter att vinna pengar när du spelar hos Betfair Spelbörs. Första alternativet är alltså att “Backa” och att ditt spel sitter som du satsat pengar på. Andra alternativet är att du erbjuder ett odds som andra spelar på, som inte sitter. Så att du får behålla deras insats.

Men många undrar kanske hur Betfair Spelbörs tjänar pengar på detta sätt och det ska vi också förklara.

Kortfattat så tar Betfair ut en avgift som man kallar för kommission. Denna kommission betalas ut av den som vinner pengarna som satsas på spelet. Standardavgiften ligger på 5%, men spelar du mer kan denna avgift sänkas med tiden.

Utbud hos Betfair Spelbörs

Som användare får du inte bara höga odds, du får också ett väldigt bra utbud på sport. Här finns mängder med sporter och lag att betta på. Det är allt från populära sporter som fotboll, hockey och tennis, till dart, motorsport och politik.

Tittar vi på en sport som exempelvis fotboll kan vi se att det finns väldigt många marknader att välja mellan.

 • 1x2
 • Över/under
 • Hörnor
 • Kortspel
 • Målskyttar

Läs mer om:

Lär dig Betting Online på sport

22 maj 2023

Ett ett scenario där du har bestämt dig för vilket spelbolag du ska spela hos, fullföljt processen för registrering och gjort din första insättning - då är du redo att börja ... Läs mer

Betfair Spelbörs mobil & app

Att spela hos Betfair Spelbörs i mobilen fungerar väldigt bra då det både är smidigt och enkelt. Det vi snabbt lägger märke till är att mobilversionen är väldigt snygg och där vi samtidigt har tydliga menyer som gör att vi navigerar bra.

Spelar du Betfair Spelbörs kan du också spela via den app som finns tillgänglig för nedladdning. Det gör att man kommer åt utbudet och allt som man erbjuds, lite snabbare och smidigare än alla andra.

Betfair spelbors mobil och app

Sportbloggare tycker till om Betfair Spelbörs

Det finns mycket positivt att säga om Betfair Spelbörs och framförallt har man skapat en plats som användaren kan trivas på. Hemsidan är nämligen väldigt bra och likaså spelupplevelsen.

När det kommer till utbud, odds och funktioner finns det heller inte mycket att klaga på. Stort utbud, mycket bra odds och funktioner som Bet Builder och Cash Out.

Som ny användare får man också testa på Betfair Spelbörs gratis genom ett riskfritt spel på 100 kronor. Det kallar vi schysst. Så nu har du flera anledningar till att testa Spelbörsen, vilket vi tycker att du ska göra! För i helhet tycker vi att Betfair Spelbörs är ett bra mycket bra alternativ på marknaden.

FAQ - Vanliga frågor & svar om Betfair Spelbörs

🇸🇪 Har Betfair Spelbörs svensk licens?

Ja, Betfair Spelbörs har svensk licens. Så här kan du känna dig trygg när du spelar på odds.

🎁 Har Betfair Spelbörs en bonus?

Ja! Hos Betfair Spelbörs får alla nya spelare ett riskfritt spel på uppemot 500 kronor.

📱 Har Betfair Spelbörs en app?

Ja, Betfair Spelbörs har en app. Ladda ner den för att komma åt spelbolaget lite snabbare och enklare än alla andra.

Betfair Spelbörs recension

Betfair Spelbörs sportbonus

Testa gratis - uppemot 500 kronor tillbaka i kontanter