Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Niklas Rubin, Frölunda
Räddningsprocent: 100.
Visst - Frölunda har ett starkt försvar och ett antal andra SHL-målvakter var vassa den senaste veckan, men ytterligare en nolla viftar man såklart inte bort. Niklas Rubin spikade igen kassen när göteborgarna bortabesegrade Djurgården.

***

Backar

Stefan Warg, Örebro
Mål: 1. Assist: 1.

Den storvuxne backen är framför allt en stabil pjäs i defensiven, men kan även blixtra till framåt. Det bevisade han inte minst den senaste veckan. Målskytt i hemmavinsten mot HV71 och en jätte när ÖHK vann borta mot Skellefteå.

Mattias Norlinder, Frölunda
Mål: 1. Assist: 0.

Stortalangen - som var framgångsrik i HockeyAllsvenskan i fjol - har varit het även i SHL-sammanhang så här långt. Segerskytt med ett snyggt mål nu senast mot Djurgården och en stark spelmässig insats i allmänhet.

***

Forwards

Marek Hrivik, Leksand
Mål: 0. Assist: 4.

Leksands superkedja bara kör. Marek Hrivik var en gigant när LIF bortabetvingade Malmö. Involverad i fyra (!) mål.

Peter Cehlarik, Leksand
Mål: 1. Assist: 2.

På tal om masarnas redan nämnda superkedja. Nyförvärvet Peter Cehlarik är också inne i ett mäktigt stim och har visat offensiv klass i SHL-inledningen. En av härförarna i matchen mot Redhawks.

Carter Camper, Leksand
Mål: 2. Assist: 1.

Det är mycket LIF nu. Tredjelänken i Leksands minst sagt formstarka kedja måste såklart också lyftas fram här. Segermålskytt mot Malmö och totalt tre pinnar. Snacka om en succévärvning hittills.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget