Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Jacob Johansson, Linköping
Räddningsprocent: 100.
Linköping går som tåget. Mycket tack vare målvaktsspelet. Både Jacob Johansson och Jonas Gustavsson har övertygat den senaste tiden. Johansson vaktade kassen nu senast när östgötarna nollade självaste Färjestad på hemmaplan.

***

Backar

Jacob Moverare, Frölunda
Mål: 1. Assist: 1.
Jämtlänningen fortsätter att övertyga i Frölunda-lägret och vara en viktig pjäs i såväl offensiven som defensiven. En jätte när göteborgarna hemmabetvingade Brynäs.

Adam Ollas Mattsson, Malmö
Mål: 1. Assist: 2.
Den storvuxne 23-åringen med juniorlandslagsmeriterna - som har gjort det riktigt bra i Malmö i allmänhet den här säsongen - har en tämligen stark vecka bakom sig. En tillgång över hela rinken.

***

Forwards

Joel Lundqvist, Frölunda
Mål: 3. Assist: 3.

Den rutinerade centerräven still going strong. En enormt stor profil i båda matcherna den senaste veckan med sitt solida allroundspel.

Joe Whitney, Linköping
Mål: 1. Assist: 3.

En av väldigt många formstarka LHC-spelare. Den rutinerade jänkaren höll hov i hemmavinsten mot Rögle genom att vara involverad i fyra (!) av målen.

Pontus Holmberg, Växjö
Mål: 2. Assist: 1.

Växjö är på stark uppgång och närmar sig den övre tabellhalvan. Det är delvis Pontus Holmbergs förtjänst. Den talangfulle Västerås-produkten har varit en stark offensiv kraft på sistone.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget