Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Joel Lassinantti, Luleå
Räddningsprocent: 95,83.

En av många formstarka Luleå-spelare. LHF-målvakten fortsätter att övertyga rejält och visa prov på en imponerande jämnhet. Det blev bara två insläppta mål på lika många matcher den senaste veckan.

***

Backar

Daniel Sondell, Luleå
Mål: 1. Assist: 1.

Den rutinerade backen har klivit fram rejält på sistone och visat upp ett fint tvåvägsspel. Daniel Sondell var inblandad i segermålet mot Skellefteå och mäktade med en fin balja nu senast mot Malmö.

Jacob Moverare, Frölunda
Mål: 1. Assist: 0.

Den storvuxne backtalangen fortsätter att visa klassen. En viktig kugge över hela banan i Frölunda-lägret. Matchvinnare mot Djurgården.

***

Forwards

Ryan Stoa, Örebro
Mål: 4. Assist: 0.
Örebro har en kanonvecka bakom sig med två raka trepoängare. Det har Ryan Stoa - som är en del av spetskedjan med Mathias Bromé och Sakari Salminen i övrigt - stor del i. Fyra (!) mål på två matcher inger respekt.

Emil Pettersson, Växjö
Mål: 2. Assist: 1.

Växjö är på rätt väg efter en tuff serieinledning och på rätt sida av SHL-kvalstrecket. Emil Pettersson var härföraren när Lakers vände och vann komfortabelt mot Linköping. Involverad i tre mål mot LHC.

Anton Rödin, Brynäs
Mål: 1. Assist: 2.

Brynäs spetsvärvning har kommit igång på allvar. Matchvinnare mot Rögle med en riktig delikatess och inblandad i två av målen när Gävle-gänget vann prestigematchen mot Leksand i går.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget