Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Christoffer Rifalk, Rögle
Räddningsprocent: 100.
Rögle-nyförvärvet fortsätter att övertyga. En av härförarna när RBK hemmabetvingade Skellefteå - en match där Christoffer Rifalk noterades för karriärens första nolla i SHL-sammanhang.

***

Backar

Ilari Melart, Växjö
Mål: 3. Assist: 1.
Det är ingen överraskning att Ilari Melart har gjort så bra ifrån sig i Växjö vad beträffar defensiven och närkampsspelet. Faktumet att finländaren har varit en så pass stark offensiv kraft är dock oväntat. Insatsen nu senast i segern mot Brynäs var något extra.

Johannes Kinnvall, HV71
Mål: 2. Assist: 0.

IK Sätra-produkten - som var riktigt bra i SHL med Timrå i fjol - har tagit nästa steg i HV71-dressen den här säsongen så här långt. Det blev två nya pytsar och +2 på plus/minus-fronten den aktuella veckan.

***

Forwards

Emil Pettersson, Växjö
Mål: 3. Assist: 4.
Växjös prestigevärvning var halvdan i serieinledningen, men nu har det lossnat rejält. Sju (!) poäng - varav tre fullträffar - på två matcher den senaste veckan inger respekt.

Joel Lundqvist, Frölunda
Mål: 3. Assist: 1.

Den minst sagt rutinerade centern still going strong. Väldigt nyttig för Frölunda över hela banan. Matchvinnare i bataljen mot Växjö.

Isac Brännström, Luleå
Mål: 2. Assist: 1.
Luleå har saknat ett antal viktiga namn den senaste tiden - då har mindre namnkunnige Isac Brännström klivit fram rejält. Involverad i tre mål på två matcher och målskytt både mot Leksand och Färjestad den aktuella veckan.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget