Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Oscar Alsenfelt, Malmö
Räddningsprocent: 95,45.
Skåne-gänget avslutade veckan i dur genom att hemmabetvinga Örebro - en match där Oscar Alsenfelt var tillbaka mellan stolparna. Malmö-målvakten stod för en stark insats i kassen i en batalj där ÖHK skapade en hel del framåt.

***

Backar

Nils Lundkvist, Luleå
Mål: 1. Assist: 1.
Jättetalangen har fått en ny dimension i sin offensiv. Nils Lundkvist är för närvarande tvåa i backarnas poängliga i SHL den här säsongen. Luleå-backen klev fram rejält nu senast när LHF blev det första laget att bortabesegra Oskarshamn och satte det matchvinnande målet.

Theodor Lennström, Frölunda
Mål: 1. Assist: 2.
En av många mycket formstarka Frölunda-spelare. Nyförvärvet har visat prov på ett imponerande vasst spel över hela rinken den senaste tiden.

***

Forwards

Leon Bristedt, Rögle
Mål: 2. Assist: 2.
Rögle har gjort en högintressant satsning inför den här säsongen - en satsning som har fallit väl ut så här långt, vilket serieledningen säger det mesta om. Leon Bristedt är en av spelarna som har klivit fram på sistone. Matchvinnare borta mot Örebro och involverad i tre mål när RBK hemmabetvingade Leksand nu senast.

Rhett Rakhshani, Frölunda
Mål: 1. Assist: 3.

Göteborgarna - som tog sex nya poäng på två matcher den senaste veckan - går som tåget. Delvis tack vare Rhett Rakhshanis offensiv. Fullständigt briljant när Frölunda körde över Skellefteå på bortaplan.

Fredrik Händemark, Malmö
Mål: 0. Assist: 3.
Redhawks-centern - som mäktat med hela sju (!) poäng på fem SHL-matcher den här säsongen - har något stort på gång. Det blev trea nya pinnar för tvåvägscentern den aktuella veckan.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget