Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher
Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Svenska Spel

***

Färjestad - Leksand

Odds från Svenska Spel:
1: 1.58 X: 5.35 2: 4.55

Matchtips: 1.

Färjestad har ett riktigt bra läge på torsdagskvällen. Formen är minst sagt god; fem vinster på de sex senaste matcherna inger respekt. Leksand - med tre raka nederlag i bagaget - har dessutom dippat den senaste tiden. Lägg därtill att LIF är bortasvaga och FBK är ett ett vasst hemmalag. Färjestad lär vinna redan under ordinarie speltid. Mycket till följd av det offensiva övertaget.

***

Malmö - Skellefteå

Odds från Svenska Spel:
1: 2.12 X: 4.25 2: 3.00

Matchtips: 1.

En tämligen oviss sammandrabbning. Malmö har prickat in formen i form av fyra vinster på de fem senaste matcherna. Skåningarna är dessutom obesegrade under ordinarie speltid i dessa bataljer. Skellefteå föll förvisso nu senast borta mot Örebro, men har inkasserat sex poäng på de tre senaste matcherna och gjort en rätt så bra säsong i allmänhet så här långt. Det är upplagt för en rysare i Malmö Arena och känslan är att hemmalaget styr upp det här till slut. Delvis till följd av det finfina målvaktsspelet.

***

Oskarshamn - Frölunda

Odds från Svenska Spel:
1: 4.55 X: 5.45 2: 1.57

Matchtips: 2.

Oskarshamn har sannerligen mycket att jobba på efter den senaste tidens motgångar. Fyra förluster i följd och nu senast hela 0-12 (!) mot Färjestad sticker onekligen ut. Frölunda blir en extremt tuff utmaning. Göteborgarna föll visserligen nu senast hemma mot Rögle, men en förlust mot suveräna Rögle är inget att haka upp sig på och faktum är att västkustgänget kan ståta med fem vinster på de sex senaste matcherna. Frölunda är starkare över hela banan och mycket bortastarka. Tipset är att bortalaget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Örebro - Växjö

Odds från Svenska Spel:
1: 2.27 X: 4.35 2: 2.70

Matchtips: 2.

En väldigt svårtippad match. Örebro - som har två raka trepoängare - är på stark uppgång. Lägg därtill att Närke-gänget är hemmastarka. Växjö blir ett kraftprov. Lakers har visserligen haft en tung säsong rent helhetsmässigt hittills, men gjorde det riktigt bra som bortabesegrade Leksand nu senast. Smålänningarna har i grunden ett bättre lag och känslan är att Växjö vinner igen. Mycket tack vare lagets spetsiga forwardsbesättning.

***

Rögle - Djurgården

Odds från Svenska Spel:
1: 2.16 X: 4.25 2: 2.92

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Rögle kan stoltsera med sju (!) vinster på åtta matcher. Djurgården har förlorat två av de tre senaste matcherna, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot Luleå nu senast. Dif har dessutom ett powerplay som överträffat Skåne-laget hittills. RBK är dock hemmastarka och tipset är att hemmaplansfördelen avgör på torsdagskvällen.

***

Luleå - Brynäs

Odds från Svenska Spel:
1: 2.16 X: 4.25 2: 4.05

Matchtips: 1.

Luleå jagar revansch efter två raka förluster i SHL-sammanhang. Möjligheterna är mycket goda. Den spelmässiga insatsen var bra nu senast hemma mot Djurgården och LHF är hemmastarka. Brynäs är dessutom mycket formsvaga. Fem förluster på de sex senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Tipset är att norrbottningarna vinner. Mycket tack vare lagets starka defensiv.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget