Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher
Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Yobetit.

***

Djurgården - HV71
1: 1.65
X2: 1.95

Matchtips: 1.

En väldigt oviss match. Djurgården har varit ojämna i SHL-sammanhang den senaste tiden. HV71 föll förvisso nu senast, men det var hemma mot namnkunniga Frölunda och smålänningarna har två vinster på de tre senaste matcherna. HV71 vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Dif har å andra sidan betvingat Jönköpingsgänget tidigare den här säsongen och är hemmastarka. Tipset är att stockholmarna styr upp det här, HV71:s bortaplansstyrka till trots.

***

Örebro - Växjö
1: 1.62
X2: 2

Matchtips: X.

Örebro jagar lagets tredje raka vinst. Möjligheterna är goda. Inte minst med tanke på att Växjö är ett mediokert bortalag. Lakers blir oavsett en rejäl utmaning. Smålänningarna kan ståta med fem vinster på de sex senaste matcherna och har besegrat ÖHK den här säsongen. Närke-gänget vann när lagen möttes i Behrn Arena och är ett bra hemmalag. Tipset utgörs av att Örebro krigar till sig minst en pinne inför hemmapubliken.

***

Skellefteå - Frölunda
1: 1.78
X2: 1.82

Matchtips: 1.

En väldigt viktig match i toppstriden. Skellefteås form är god; tre trepoängare på de fyra senaste SHL-matcherna talar sitt tydliga språk. Frölunda blir ett kraftprov. Göteborgarna har gjort en bättre säsong än SKE så här långt och har i grunden ett bättre lag. Lägg därtill att västkustgänget har 2-0 i inbördes möten. Skellefteå besitter dock en hög högstanivå och är ett vasst hemmalag. Känslan är att västerbottningarna vinner den här gången. Delvis till följd av lagets fina offensiva spetskompetens.

***

Färjestad - Malmö
1: 1.42
X2: 2.45

Matchtips: 1.

Färjestad har visserligen tre nederlag på de fyra senaste matcherna, men är trots allt på rätt väg i och med hemmavinsten mot Linköping nu senast. Malmö är en lurig motståndare. Redhawks har tagit poäng i sju av de åtta senaste matcherna och är ett starkt lagkollektiv. FBK är dock bättre rent skicklighetsmässigt och kan stoltsera med 2-0 i inbördes möten. Lägg därtill att värmlänningarna är väldigt hemmastarka. Tipset är att Färjestad styr upp det här.

***

Brynäs - Rögle
1: 1.82
X2: 1.78

Matchtips: 2.

Brynäs har hamnat i en tuff situation efter fem nederlag på de sex senaste matcherna. Det återstår att se om vinden vänder efter förändringarna i båset. Rögle blir en tuff uppgift. RBK är formstarka (fyra vinster i följd) och är ett riktigt bra bortalag. Det står hur som helst 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en jämn tillställning. Känslan är att skåningarna blir för svåra i slutändan. Mycket till följd av lagets defensiva övertag.

***

Oskarshamn - Luleå
1: 3.35
X2: 1.22

Matchtips: 2.

Oskarshamns jakt på att undvika SHL-kval går vidare. IKO jagar revansch efter två raka förluster. Luleå blir ett kraftprov. LHF har fyra raka vinster i SHL-sammanhang och kan ståta med 2-0 i inbördes möten. Oskarshamn har dock stått emot relativt bra i båda mötena och ska på intet sätt räknas bort på torsdagskvällen. Luleå har emellertid ett betydligt bättre lag, är grymt bortastarka och tipset utgörs av att norrbottningarna återigen drar det längsta strået. Delvis till följd av det vassa målvaktsspelet.

***

Leksand - Linköping
1: 1.57
X2: 2.08

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i bottenstriden. Leksand jagar sex nederlag på de sju senaste matcherna. Det faktum att LIF har gjort mycket bra rent spelmässigt i många av dessa bataljer ska dock uppmärksammas. Linköping har dessutom sex förluster i följd. LHC har å andra sidan 2-0 i inbördes möten och ska på intet sätt räknas bort. Känslan är emellertid att LIF tar revansch på torsdagskvällen. Delvis med tanke på lagets höga kapacitet på forwardssidan.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget