Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher
Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Yobetit.

***

Brynäs - Linköping
1: 1.54
X2: 2.32

Matchtips: 1.

En väldigt oviss match. Brynäs - med sju poäng på de tre senaste matcherna - är på gång. Linköping, som har två raka nederlag, har mycket att jobba på. LHC är dessutom ett av seriens sämsta bortalag. Östgötarna vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan. Gävle-gänget är dock bra på hemmaplan och har i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att BIF styr upp det här.

***

Djurgården - Leksand
1: 1.29
X2: 3.25

Matchtips: 1.

En måste-vinna-match för Djurgården. Dif är definitivt på rätt väg. Fyra poäng på de två senaste matcherna är ett bra facit och stockholmarnas hemmaplansfördel väger oerhört tungt. Inte minst med tanke på att LIF är så pass bortasvaga. Lägg därtill att masarna har åkt på fyra raka förluster och förlorade det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att Djurgården vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare det försvarsmässiga övertaget.

***

Färjestad - Skellefteå
1: 1.46
X2: 2.52

Matchtips: X.

En väldigt oviss sammandrabbning mellan två lag med mycket potential. Färjestad (två förluster på de tre senaste matcherna) har blandat och gett på sistone. Skellefteå har visserligen inte direkt varit suveräna rent helhetsmässigt de senaste veckorna, men är onekligen på rätt väg (två vinster i följd). FBK är väldigt hemmastarka och har i grunden ett bättre spelarmaterial, men SKE vann när lagen möttes senast och är ett hyfsat bortalag. Tipset är att västerbottningarna krigar till sig minst en pinne i Löfbergs Arena.

***

Frölunda - Oskarshamn
1: 1.13
X2: 5.1

Matchtips: 1.

Oskarshamn på hemmaplan är en match som Frölunda ska vinna under normala omständigheter. Göteborgarna har håvat in tio poäng på de fyra senaste matcherna och är ett riktigt bra hemmalag. Oskarshamn vann förvisso nu senast hemma mot Färjestad, men är oerhört bortasvaga. Faktum är att IKO inte har vunnit borta sedan den 19 september. Västkustgänget vann dessutom när lagen möttes senast. Frölunda är bättre på alla fronter och allt annat än en hemmatrea vore tämligen oväntat.

***

Luleå - Örebro
1: 1.46
X2: 2.52

Matchtips: 1.

Dags för ett riktigt toppmöte. Luleå - som har nio (!) vinster på de tio senaste SHL-matcherna - är grymt formstarka. Örebro blir ett stort kraftprov. ÖHK toppar serien och tre raka trepoängare imponerar. Närke-gänget vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Den matchen spelades dock i Behrn Arena och LHF är väldigt, väldigt hemmastarka. Känslan är att hemmaplansfördelen avgör på torsdagskvällen.

***

Rögle - Malmö
1: 1.52
X2: 2.35

Matchtips: X.

Skåne-derby i Catena Arena. En mycket oviss batalj. Rögle - med fem förluster på de sex senaste matcherna - har tappat mycket mark i toppstriden den senaste tiden. Malmö har visserligen gjort en del bra i vissa matcher på sistone, men varit oerhört ojämna. RBK vann det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre lag. Ett derby är dock ett derby och Redhawks är ett lag med mycket karaktär. Tipset utgörs av att Malmö får med sig minst en poäng från den här prestigematchen.

***

Växjö - HV71
1: 1.69
X2: 2.04

Matchtips: 1.

Växjö jagar revansch efter två raka förluster. Möjligheterna är goda. Inte minst med tanke på att Lakers har vunnit de två senaste matcherna i Vida Arena. HV71 blir en utmaning. Jönköpingsgänget föll förvisso nu senast hemma, men Örebro är ett oerhört bra lag och HV71 hade fyra raka trepoängare dessförinnan. HV71 är dessutom ett helt okej lag i bortaplanssammanhang. Lägg därtill att det blev vinst i det senaste mötet lagen emellan. Växjö har dock en väldigt hög kapacitet och känslan är att det blir en hemmaseger. Mycket till följd av lagets fina offensiva spetskompetens.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget