Dragskott tippar kvällens SHL-matcher
Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Örebro - Djurgården

Matchtips: 1.

En oviss sammandrabbning. Örebro har en hel del att jobba på efter tre torskar på de fyra senaste matcherna. Djurgården blir en rejäl utmaning. Stockholmarna har inkasserat hela nio poäng på de fyra senaste matcherna och är ett lag med en hög potential. Dif har dessutom 2-1 i inbördes möten. Djurgården är å andra sidan inte direkt något suveränt bortalag. ÖHK är dessutom hemmastarka. Känslan är att hemmaplansfördelen avgör den här gången.

***

Rögle - Färjestad

Matchtips: 1.

Rögle har goda möjligheter att utöka serieledningen i kväll. RBK kan stoltsera med fyra vinster i rad och är obesegrade under ordinarie speltid i sex bataljer i följd. Färjestad blir ett kraftprov. Värmlänningarna har två vinster i rad och har varit starka rent helhetsmässigt de senaste veckorna. FBK har dessutom 2-1 i inbördes möten. Lägg därtill att Färjestad är ett helt okej bortalag. Rögle är å andra sidan grymt hemmastarka och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att RBK håvar in tre poäng. Mycket till följd av lagets spetsiga offensiv.

***

Linköping - Skellefteå

Matchtips: 2.

Mycket svårtippat. Linköping jagar revansch efter två förluster på de tre senaste matcherna. Skellefteå har blandat och gett den senaste tiden. SKE har 2-1 i inbördes möten och är bra i bortaplanssammanhang. Känslan är att västerbottningarnas starka forwardsbesättning avgör den här gången.

***

Frölunda - Oskarshamn

Matchtips: 1.

Oskarshamn på hemmaplan är en match som Frölunda ska vinna under normala omständigheter. Formen är dock usel (fyra förluster i följd). Oskarshamn - med två vinster på de tre senaste matcherna - är dessutom på stark uppgång. Göteborgarna har emellertid 2-1 i inbördes möten och i grunden ett betydligt bättre spelarmaterial. IKO är dessutom ett mediokert bortalag. Tipset är att Frölunda vinner redan under ordinarie speltid. Delvis med tanke på lagets defensiva övertag.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget