Dragskott tippar måndagens SHL-matcher
Dragskott tippar måndagens SHL-matcher

Dragskott tippar måndagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Yobetit.

***

HV71 - Frölunda
1: 1.7
X2: 1.9

Matchtips: 2.

HV71 har prickat in formen; tre vinster på de fyra senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Frölunda - med två segrar på de tre senaste matcherna - blir en rejäl utmaning. Jönköpingsgänget kan ståta med 2-0 i inbördes möten och har onekligen goda möjligheter. Göteborgarna är dessutom inte direkt något suveränt lag i bortaplanssammanhang. Frölunda har dock i grunden ett bättre lag och känslan är att västkustgänget styr upp det här. Mycket tack vare lagets vassa forwardsbesättning.

***

Luleå - Leksand
1: 1.18
X2: 3.7

Matchtips: 1.

Luleå har ett riktigt bra läge på måndagskvällen. LHF kan stoltsera med två raka vinster mot idel topplag. Norrbottningarna har dessutom 2-0 i inbördes möten. Därmed inte sagt att Leksand ska räknas bort helt och hållet. LIF var nära att ta poäng när lagen möttes i Coop Norrbotten Arena tidigare under säsongen och är på stark uppgång i och med hemmavinsten mot Brynäs nu senast. Leksand har dessutom gjort ett flertal bra, rent spelmässigt, matcher den senaste tiden. Luleå är dock oerhört hemmastarka och tipset utgörs av att LHF vinner igen. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

***

Brynäs - Malmö
1: 1.72
X2: 1.87

Matchtips: X.

En väldigt svårtippad match. Brynäs har mycket att jobba på efter tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Malmö blir en tuff utmaning. Redhawks föll visserligen nu senast i derbyt mot Rögle, men har vunnit fyra av de fem senaste bataljerna. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. BIF är ett helt okej hemmalag och tipset är att Gävle-gänget får med sig minst en pinne från den här sammandrabbningen.

***

Linköping - Örebro
1: 1.8
X2: 1.8

Matchtips: 1.

Det skiljer väldigt många poäng mellan dessa lag, men Linköping har ändå utan tvivel goda möjligheter. LHC har tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna och Örebro är inne i en tung period (tre raka nederlag). Lägg därtill att Närke-laget har några tunga avstängningsavbräck. ÖHK har å andra sidan 2-0 i inbördes möten och är ett bra bortalag. Känslan är trots allt att Linköping - som besitter en hög grundkapacitet - styr upp det här. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Rögle - Djurgården
1: 1.98
X: 3.87
2: 2.89

Matchtips: X.

Ovisst värre. Rögle - med två raka vinster - är på stark uppgång. RBK har dock ett tufft avbräcksläge. Djurgården har blandat och gett på sistone, men är på rätt väg i och med hemmavinsten mot Skellefteå nu senast. Skåningarna har å andra sidan 2-0 i inbördes möten och stockholmarna är inte direkt bortastarka. Tipset är att Rögle får med sig minst en poäng i årets sista match.

***

Skellefteå - Färjestad
1: 1.72
X2: 1.87

Matchtips: 1.

Viktig match i topp sex-striden. Skellefteås form är halvdan (två förluster på tre matcher). Färjestad har också en hel del att jobba på (två nederlag i följd). Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Ytterst lite skiljer mellan dessa lag och känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen.

***

Växjö - Oskarshamn
1: 1.18
X2: 3.7

Matchtips: 1.

Två av Smålandslagen drabbar samman. Växjö föll visserligen borta mot Djurgården nu senast, men hade en grymt stark period dessförinnan. Oskarshamn är en lurig motståndare. IKO har ryckt upp sig ordentligt den senaste tiden i form av tre vinster i följd. Lakers har emellertid 2-0 i inbördes möten och ett betydligt bättre lag. Lägg därtill att Oskarshamn är ett ytterst halvdant lag i bortaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Växjö vinner redan under ordinarie speltid.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget