Dragskott tippar lördagens SHL-matcher
Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Yobetit.

***

Linköping - Djurgården
1: 1.75
X2: 1.95

Matchtips: 1.

Linköping har mycket goda möjligheter under lördagen. Formen är god (tre vinster i följd). Lägg därtill att Djurgården - som har en del tunga avbräck - är formsvaga och inte heller har övertygat rent spelmässigt den senaste tiden. Dif har dock i grunden en hög kapacitet och ska på intet sätt räknas bort. Inte minst med tanke på att stockholmarna vann det senaste mötet lagen emellan. Känslan är emellertid att östgötarnas "flow" håller i sig.

***

Luleå - Oskarshamn
1: 1.25
X: 5.2
2: 8.6

Matchtips: 1.

Oskarshamn på hemmaplan är en match som Luleå ska vinna under normala omständigheter. LHF gjorde en riktigt bra bortamatch mot Djurgården nu senast och har tagit sex trepoängare på de sju senaste SHL-matcherna. IKO har dessutom fyra förluster på de fem senaste matcherna och är bortasvaga. Lägg därtill att Luleå vann när lagen möttes senast och är oerhört hemmastarka. Tipset utgörs av att LHF vinner redan under ordinarie speltid.

***

Leksand - HV71
1: 1.93
X2: 1.77

Matchtips: 1.

Leksand jagar en snabb revansch efter nederlaget borta mot Linköping. LIF har vunnit två av de tre senaste matcherna och tog poäng i det senaste mötet lagen emellan. HV71 blir ett kraftprov. Jönköpingsgänget har två storsegrar i följd och är ett hyfsat bortalag. Masarna har dessutom inte övertygat i hemmaplanssammanhang. Tipset är dock att Leksand studsar tillbaka. Mycket tack vare den höga kapaciteten på forwardssidan.

***

Växjö - Färjestad
1: 1.85
X2: 1.85

Matchtips: 1.

Växjö har prickat in formen på allvar; tre trepoängare på de fyra senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Färjestad - med fyra vinster på de fem senaste matcherna - blir ett enormt kraftprov. FBK vann det senaste mötet och har i grunden ett bättre lag. Värmlänningarna är dock inget mer än ett hyfsat lag i bortaplanssammanhang. Känslan är att Lakers fina trend håller i sig. Mycket tack vare lagets offensiva spets.

***

Brynäs - Skellefteå
1: 1.74
X2: 1.96

Matchtips: X.

En mycket oviss sammandrabbning mellan två formsvaga lag. Brynäs har förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Skellefteå - med fem nederlag på de sex senaste matcherna - är inne i en ännu djupare formsvacka. SKE vann dock det senaste mötet lagen emellan och är ett rätt så bra bortalag. BIF har dessutom inte minst offensiva besvär. Tipset utgörs av att västerbottningarna får med sig minst en poäng från den här tillställningen.

***

Örebro - Malmö
1: 1.98
X: 4.1
2: 2.79

Matchtips: 1.

Örebro är ute efter revansch efter nederlaget i Göteborg. Mycket talar för att så blir fallet. ÖHK har håvat in fyra trepoängare på de fem senaste matcherna och har i grunden ett bättre lag än Malmö. Redhawks är dock ett lag som absolut inte ska räknas bort. Skåningarna har inkasserat nio poäng på de fyra senaste matcherna och är ett lag med mycket karaktär. Örebro är dock väldigt hemmastarka och har ett rejält offensivt övertag. Tipset är att Närke-gänget vinner och därmed tar revansch för förlusten i det senaste mötet lagen emellan.

***

Rögle - Frölunda
1: 1.84
X2: 1.86

Matchtips: 2.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Rögle är inne i en rejäl formsvacka (fem nederlag på sex matcher). Skadeproblemen är en stor anledning till detta. Frölunda blir en extrem utmaning. Göteborgarna gjorde det riktigt bra som hemmabetvingade suveräna Örebro nu senast och är ett bra bortalag. RBK vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan. Känslan är emellertid att västkustgänget blir för svåra den här gången. Delvis till följd av den redan nämnda skadesituationen.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget