Dragskott tippar lördagens SHL-matcher
Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Yobetit.

***

Djurgården - Malmö
1: 1.78
X: 4.10
2: 3.28

Matchtips: 1.

Djurgården har mycket att jobba på efter tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Malmö blir ett kraftprov. Redhawks föll förvisso nu senast hemma mot Skellefteå, men har vunnit fyra av de sex senaste bataljerna och gjort det bra rent helhetsmässigt de senaste veckorna. Skåningarna är dessutom ett rätt så bra bortalag. Dif är å andra sidan hemmastarka och har i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att stockholmarna drar det längsta strået.

***

Örebro - Oskarshamn
1: 1.5
X: 4.5
2: 4.5

Matchtips: 1.

Örebro jagar lagets fjärde raka seger. Det mesta talar för att så blir fallet. Oskarshamn har åkt på fem nederlag i följd. Lägg därtill att IKO är ett halvdant bortalag, samtidigt som ÖHK är SHL:s vassaste lag i hemmaplanssammanhang. Närke-gänget lär vinna redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare det offensiva övertaget.

***

Växjö - Rögle
1: 2.34
X: 3.84
2: 2.36

Matchtips: 1.

Växjö är ute efter revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna och en usel säsong i allmänhet hittills. Rögle blir en extremt tuff utmaning. RBK kan stoltsera med åtta (!) vinster på nio matcher och är dessutom obesegrade på bortaplan. Lakers besitter dock en väldigt hög grundkapacitet och känslan är att vinden vänder för smålänningarna på lördagen. Mycket tack vare lagets höga offensiva kapacitet.

***

Frölunda - Luleå
1: 1.94
X: 3.99
2: 2.91

Matchtips: 1.

En match där Frölunda är favoriter. Göteborgarna kan ståta med sex vinster på de sju senaste matcherna. Luleå blir ett kraftprov. LHF gjorde en riktigt bra hemmamatch mot Brynäs nu senast. Bortaspelet har dock varit bristfälligt för Luleå och känslan är att hemmaplansfördelen avgör i den här sammandrabbningen. Tipset är att Frölunda vinner redan under ordinarie speltid. Delvis tack vare den starka forwardsbesättningen.

***

HV71 - Färjestad
1: 2.03
X: 3.97
2: 2.74

Matchtips: X.

En oerhört svårtippad batalj. HV71 har prickat in formen; tre vinster i följd talar sitt tydliga språk. Färjestad blir ett rejält kraftprov. Sex vinster på de sju senaste matcherna inger respekt. Värmlänningarna har dock inte övertygat i bortaplanssammanhang och HV71 är hemmastarka. Känslan är att Jönköpingsgänget får med sig minst en poäng. Mycket tack vare det fina målvaktsspelet.

***

Skellefteå - Brynäs
1: 1.86
X: 4
2: 3.09

Matchtips: 1.

En sammandrabbning där Skellefteå är tämligen stora favoriter. SKE har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är ett bra hemmalag. Brynäs - som åkt på tre raka förluster - har varit helt under isen den senaste tiden och är ett lag i gungning. Skellefteå har ett bättre lag och lär inte förlora. Delvis med tanke på det stora offensiva övertaget.

***

Leksand - Linköping
1: 1.94
X: 4
2: 2.91

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i bottenstriden. En väldigt oviss tillställning. Leksand är ute efter revansch efter fyra förluster i följd. Linköping - som har tre raka nederlag - är också ett lag i motvind. Det faktum att LHC får tillbaka några viktiga spelare, samtidigt som Adam Helewka gör debut, talar för östgötarna. LIF är å andra sidan ett bra hemmalag. Lägg därtill att Linköping alltjämt inte har tagit en enda poäng på bortais. Tipset utgörs av att masarna vänder den negativa trenden inför hemmafansen.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget