Dragskott tippar lördagens SHL-matcher
Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Frölunda - HV71

Matchtips: 1.

Prestigemöte i Göteborg. En väldigt svårtippad match. Frölunda och HV71 är två lag med guldpotential. Göteborgarna har ett snäppet vassare lag och hemmaplansfördelen betyder - trots att betydelsen minskat under nuvarande omständigheter - en del. Känslan är att Frölunda drar det längsta strået den här gången. Delvis tack vare lagets starka forwardsbesättning.

***

Leksand - Skellefteå

Matchtips: X.

Leksand tar nya tag efter förra säsongens halvdana insats. Förutsättningarna är tämligen goda. LIF har numera ett lagbygge med en betydligt högre kapacitet. Framför allt på forwardsfronten. Skellefteå - som är en kandidat för tabellens övre halva även den här säsongen - blir ett kraftprov. Inte minst med tanke på lagets fantastiska spetskompetens. Tipset är att LIF krigar till sig minst en poäng i premiären.

***

Luleå - Färjestad

Matchtips: 1.

Två topptippade lag möts. Snacka om en oviss sammandrabbning. Både lagen är starka över hela banan och små marginaler lär avgöra. Tipset utgörs av att Luleå styr upp det här till slut. Mycket tack vare lagets offensiva spetskompetens.

***

Rögle - Linköping

Matchtips: X.

Ytterligare en mycket svårtippad match. Rögle var bra i fjol och lär bli vassa även den här säsongen. Linköping har några tunga år bakom sig, men lagbygget är starkare än på länge och LHC besitter en väldigt hög grundkapacitet den här säsongen. RBK ska betraktas som favoriter med god marginal, men känslan är att östgötarna kämpar till sig poäng i Ängelholm den här gången. Till viss del tack vare lagets fina forwardssida.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget