Dragskott tippar lördagens SHL-matcher
Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Svenska Spel

***

Malmö - Örebro

Odds från Svenska Spel:
1: 2.14 X: 4.20 2: 3.00

Matchtips: 1.

Malmö - som har tagit fyra poäng på två matcher och gjort väldigt bra ifrån sig rent spelmässigt i dessa bataljer - har ett riktigt bra läge i dag. Örebro är dessutom inne i en tung period (tre raka nederlag). Tipset är att skåningarna vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare det starka lagkollektivet.

***

Oskarshamn - Luleå

Odds från Svenska Spel:
1: 3.55 X: 3.90 2: 2.00

Matchtips: X.

En tämligen oviss match. Oskarshamn har inte tappat poäng i hemmaplanssammanhang och Luleå har dessutom idel nederlag på bortais. Lägg därtill att LHF har fortsatt stora avbräcksproblem. Känslan är att IKO tar minst en poäng, trots att norrbottningarna - även med befintligt lag - har ett bättre spelarmaterial. Delvis till följd av det vassa målvaktsspelet.

***

Rögle - Leksand

Odds från Svenska Spel:
1: 1.77 X: 4.45 2: 4.00

Matchtips: 1.

Ytterligare en oerhört svårtippad batalj. Rögle är formstarka; fyra vinster på fem matcher talar sitt tydliga språk. Leksand, med två segrar på de tre senaste matcherna, är också inne i en bra period. Det skiljer ytterst lite mellan lagen och är upplagt för en rysare. LIF har inte vunnit på bortais och tipset utgörs av att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen för RBK.

***

Frölunda - Färjestad

Odds från Svenska Spel:
1: 1.97 X: 4.40 2: 3.28

Matchtips: 1.

Prestigematch i Göteborg. Frölunda har kommit igång på allvar. Tre raka treor inger respekt. Färjestad är också tämligen heta (tre vinster i följd). Västkustgänget har i grunden ett bättre lag och hemmaplansfördelen betyder en hel del. Tipset är att Frölunda styr upp det här. Mycket till följd av lagets sylvassa offensiv.

***

HV71 - Skellefteå

Odds från Svenska Spel:
1: 2.12 X: 4.20 2: 3.02

Matchtips: X.

HV71 jagar revansch efter två förluster på de tre senaste matcherna. Skellefteå har också mycket att jobba på efter endast en vinst på de tre senaste bataljerna och storförlusten hemma mot Frölunda nu senast sticker ut lite extra. Det är upplagt för en tämligen jämn sammandrabbning och skiljer inte så mycket mellan dessa lag. Känslan är att matchen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

Linköping - Växjö

Odds från Svenska Spel:
1: 2.83 X: 4.15 2: 2.24

Matchtips: 2.

Två bottenlag drabbar samman. Linköping har bara tagit två poäng på fem matcher. Växjö har förvisso fyra nederlag på fem matcher, men är på stark uppgång i och med hemmavinsten mot succélaget Oskarshamn nu senast. Lakers har ett bättre lag och känslan är att smålänningarnas medvind håller i sig.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget