Dragskott tippar lördagens SHL-matcher
Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Yobetit.

***

Färjestad - Oskarshamn
1: 1.32
X: 5.1
2: 6.5

Matchtips: 1.

En match där Färjestad är tämligen stora favoriter. FBK kan ståta med två raka trepoängare och det skiljer hela 29 poäng mellan lagen. Därmed inte sagt att Oskarshamn ska räknas bort. IKO - som gjorde en kanonmatch nu senast hemma mot Luleå - är på stark uppgång och enormt jobbiga att möta. Oskarshamn har dessutom vunnit ett av två möten lagen emellan den här säsongen. Färjestad är dock grymt hemmastarka och IKO är ett halvdant bortalag. Tipset utgörs av att värmlänningarna drar det längsta strået.

***

HV71 - Skellefteå
1: 1.94
X: 3.88
2: 2.97

Matchtips: X.

Sexpoängsmatch i topp sex-striden. En väldigt oviss sammandrabbning. HV71 jagar revansch efter två raka förluster. Skellefteå - med tre raka trepoängare i bagaget - blir ett kraftprov. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Känslan är att matchen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

Linköping - Brynäs
1: 2.07
X: 3.83
2: 2.74

Matchtips: 1.

Linköping är ute efter revansch efter sju (!) nederlag i följd. LHC har trots allt haft mycket "stolpe ut" på sistone och varit nära i ett flertal matcher. Brynäs är en lurig motståndare. BIF har fyra förluster på de fem senaste matcherna, men är på rätt väg till följd av hemmavinsten mot Rögle nu senast. Brynäs vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Östgötarna har dock besegrat Gävle-gänget den här säsongen och BIF är ett uselt bortalag. Tipset utgörs av att LHC drar det längsta strået inför hemmafansen.

***

Rögle - Leksand
1: 1.5
X: 4.33
2: 4.5

Matchtips: 1.

Rögle är ute efter en revansch efter förlusten i Gävle. Det är en del som talar för att så blir fallet. RBK har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och är ett bra hemmalag. Leksand vann förvisso nu senast hemma mot Linköping och drog det längsta strået i det senaste mötet lagen emellan, men har varit ojämna den senaste tiden. LIF är dessutom ett halvdant bortalag. Lägg därtill att Rögle vann när lagen möttes i Catena Arena tidigare under säsongen. Tipset är att skåningarna håvar in full pott.

***

Luleå - Djurgården
1: 1.78
X: 3.83
2: 3.5

Matchtips: 1.

Luleå jagar en snabb revansch efter den usla insatsen borta mot Oskarshamn. LHF har trots allt gjort det väldigt bra rent helhetsmässigt de senaste veckorna och möjligheterna att vinna på lördagskvällen är tämligen goda. Djurgården - som har håvat in nio poäng på de fyra senaste matcherna - blir hur som helst en tuff uppgift. Inte minst med tanke på att Dif har vunnit ett av två möten tidigare under säsongen. Luleå har dock varit spelförande i båda matcherna och är oerhört hemmastarka. Tipset utgörs av att norrbottningarna styr upp det här. Mycket till följd av lagets starka defensiv.

***

Örebro - Frölunda
1: 1.93
X2: 1.67

Matchtips: 1.

Örebro har prickat in formen; tre vinster i följd talar sitt tydliga språk. Frölunda - som har förlorat två raka matcher i SHL-sammanhang - har mycket att jobba på. Göteborgarna har å andra sidan 2-0 i inbördes möten. ÖHK är dock ett bra hemmalag och tipset är att Närke-gänget utökar segersviten. Delvis tack vare målvaktsspelet.

***

Växjö - Malmö
1: 1.94
X: 3.88
2: 2.97

Matchtips: 1.

En oviss batalj. Växjö har blandat och gett den senaste tiden, medan Malmö har tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Redhawks har emellertid 2-0 i inbördes möten och har goda möjligheter. Lakers har å andra sidan i grunden ett bättre lag och är ett helt okej hemmalag. Känslan är att smålänningarna styr upp det här redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets höga kapacitet på forwardsfronten.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget