Dragskott tippar lördagens SHL-matcher
Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Yobetit.

***

Frölunda - Rögle
1: 1.42
X2: 2.45

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Frölunda är på gång; tre trepoängare på de fyra senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Rögle - som kan ståta med tre vinster i följd - blir en rejäl utmaning. Inte minst med tanke på att skåningarna har 2-0 i inbördes möten. RBK är dessutom bortastarka. Frölunda är å andra sidan oerhört hemmastarka och har i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att göteborgarna drar det längsta strået den här gången.

***

Luleå - Linköping
1: 1.22
X2: 3.35

Matchtips: 1.

En match där Luleå är stora favoriter. Formen är god (tre raka trepoängare) och LHF är ett grymt bra hemmalag. Linköping har dessutom förlorat de fem senaste matcherna. Därmed inte sagt att LHC ska räknas bort. Östgötarna gjorde en bra match rent spelmässigt nu senast borta mot Färjestad och kapaciteten är hög. Linköping är dock seriens sämsta bortalag och LHF har 2-0 i inbördes möten. Tipset är att Luleå blir för svåra igen. Delvis med tanke på målvaktsspelet.

***

Växjö - Brynäs
1: 1.45
X2: 2.35

Matchtips: 1.

Svårtippat värre. Växjö är formstarka. Fyra trepoängare på de fem senaste matcherna får betraktas som starkt. Brynäs - med tre raka förluster - är i gungning och ett ytterst halvdant bortalag. Gävle-gänget har å andra sidan vunnit ett av två möten lagen emellan den här säsongen och det är upplagt för en rysare. Växjö är ett helt okej hemmalag och känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen.

***

Malmö - Örebro
1: 1.62
X2: 2

Matchtips: X.

Ytterligare en mycket oviss batalj. Malmö - som kan stoltsera med fem vinster på de sex senaste matcherna - är formstarka. Örebro har förvisso tre nederlag på de fyra senaste matcherna, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot Linköping nu senasat. Det står 1-1 i inbördes möten och mycket talar för en väldigt jämn tillställning. Redhawks är ett rätt så bra hemmalag, men ÖHK har gjort det bra i bortaplanssammanhang rent helhetsmässigt. Tipset utgörs av att Närke-gänget får med sig minst en pinne från den här sammandrabbningen.

***

Oskarshamn - Djurgården
1: 2.45
X2: 1.42

Matchtips: 2.

Oskarshamn jagar revansch efter bortaförlusten mot Växjö. IKO har utan tvivel goda möjligheter. Smålänningarna har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är svårspelade i Be-Ge Hockey Center. Oskarshamn har dessutom besegrat Djurgården den här säsongen. Dif har förvisso tre förluster på de fyra senaste matcherna, men vann det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre lag än IKO. Tipset är att Djurgården styr upp det här, trots att skadeläget är tufft.

***

Leksand - Skellefteå
1: 1.9
X2: 1.7

Matchtips: 1.

Leksand jagar revansch efter fem förluster på de sex senaste matcherna. Möjligheterna är goda. LIF var nära att ta poäng borta mot hemmastarka Luleå nu senast och har visat många fina positiva spelmässiga tendenser de senaste veckorna. Skellefteå blir en tuff utmaning. SKE kan ståta med två trepoängare på de tre senaste matcherna och har i grunden ett bättre lag. Leksand har dock vunnit en av två möten lagen emellan den här säsongen och känslan är att masarna styr upp det här. Delvis till följd av lagets höga kapacitet på forwardssidan.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget