Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 1-5
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 1-5
Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 1-5

Foto: Grigory Dukor/Bildbyrån

Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 1-5

1. Kevin Poulin, Björklöven

Joe Cannata var fullständigt eminent i fjol, men ersättaren är minst sagt intressant. Kevin Poulin, med 50 NHL-matcher på meritlistan, har levererat i många säsonger i bättre ligor än den svenska andraligan och tillför spetskompetens. Poulin får betraktas som HockeyAllsvenskans vassaste målvakt på förhand.

2. Anthony Peters, Modo

Modo är en av Björklövens främsta konkurrenter i jakten på SHL-platsen. Öviksklubben har också värvat intressant på målvaktsfronten. Antony Peters har rutin från spel högre upp i seriesystemet och ger Modo stabilitet längst bak.

3. Jacob Johansson, Timrå

Timrå har tappat Victor Brattström, vilket är ett tungt avbräck - men även Tik har värvat vasst på målvaktssidan. Jacob Johansson har varit bra i SHL-sammanhang och känns, på förhand, som en fullgod ersättare till Brattström.

4. Stefan Steen, Bik Karlskoga

Karlskoga-klubben har fått ihop ett intressant lagbygge med potential att utmana de bästa om allt klaffar. Det beror inte minst på värvningen av Stefan Steen. En toppmålvakt på den här nivån.

5. Alexander Sahlin, Södertälje

Brynäs-produkten är inne på sin sjätte raka säsong i SSK. En mycket uppskattad spelare i Södertälje, som håller riktigt bra allsvensk kvalitet och alltjämt har potential att ta nästa steg.

Läs även:

Plats 6-10

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget