Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 6-10
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 6-10
Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 6-10

Foto: Tobias Sterner/Bildbyrån

Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa målvakter - plats 6-10

6. Jesper Myrenberg, Västerås

En av två bra Västerås-målvakter. Den juniorlandslagsmeriterade Täby-produkten var ett stort utropstecken i fjol och en av VIK:s viktigaste spelare. En målvakt med potential för att bli etablerad på en ännu högre nivå.

7. Samuel Ward, Västervik

Den juniorlandslagsmeriterade Luleå-bekantingen blommade ut till en toppmålvakt i HockeyAllsvenskan i Västervikströjan förra säsongen. Skadeproblemen får dock ses som ett orosmoln för VIK.

8. Calle Klang, Kristianstad

Långtidslånet från Rögles organisation. Ett av Kristianstads främsta hopp i jakten på att undvika bottenstriden i Hockeyallsvenskan En jättetalang, som troligtvis kommer bli etablerad i en mycket bättre liga på lång sikt.

9. Emil Kruse, Västerås

Visst - Emil Kruse var en besvikelse i paritet till de höga förväntningarna i fjol. Han är dock i grunden en kvalitetsmålvakt på den här nivån. Det är ingen tillfällighet att Kruse har fått chansen i SHL och han är alltjämt relativt ung med mycket utvecklingspotential.

10. Olof Lindbom, Mora

En jättetalang, som har hämmats enormt mycket av skadebesvär de senaste åren. Draftad redan i andrarundan för två år sedan och är i grunden en vass målvakt i allsvenska sammanhang. Utan tvivel en av HockeyAllsvenskans mest intressanta talanger.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget