Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 1-5
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 1-5
Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 1-5

Foto: Erik Mårtensson/Bildbyrån

Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 1-5

1. Jonathan Dahlén, Timrå

Artisten med det stora Timrå-hjärtat. Det finns många skickliga forwards i HockeyAllsvenskan - men Jonathan Dahlén känns ändå som en given etta i den här rankingen. En spelare som besitter grundkapaciteten för att vara en stjärna även högre upp i seriesystemet.

2. Albin Lundin, Timrå

På tal om Jonathan Dahlén. Albin Lundin gjorde det fantastiskt bra som center i Dahléns kedja förra säsongen. Snacka om att växa ut till en klasslirare. Vass i såväl offensiven som defensiven.

3. Alex Hutchings, Björklöven

En del av succékedjan med Justin Crandall och Tyler Vesel i förra säsongens urstarka lag. Den rutinerade kanadensaren är en imponerande stark offensiv kraft. Alex Hutchings var med om Oskarshamns SHL-avancemang 2019. Dags för ytterligare ett SHL-avancemang nästa år?

4. Aleksi Heponiemi, Modo

Modo har ett högintressant lagbygge. Aleksi Heponiemi - som är klar i form av ett lån från Florida Panthers organisation - sticker ut mest på förhand. En riktig lirare, som öste in poäng i den finska högstaligan så sent som säsongen 2018/2019 och draftades redan i andrarundan för några år sedan.

5. Olle Liss, Björklöven

En av många spetsforwards i Västerbottenslaget. Olle Liss, som stundtals har gjort väldigt bra ifrån sig på SHL-nivå, får betraktas som en av HockeyAllsvenskans största profiler med sitt breda offensiva register.

Läs även:

Plats 6-10

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget