Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10
Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10

Foto: Daniel Eriksson/Bildbyrån

Dragskott rankar HockeyAllsvenskans tio bästa forwards - plats 6-10

6. Matt Bailey, Södertälje

En av några vassa Södertälje-värvningar. Matt Bailey får ses som en högklassig center med gedigna kvaliteter i såväl offensiven som defensiven. En av härförarna när Mora tog sig till SHL för tre år sedan.

7. Nick Olesen, Södertälje

På tal om spetsspelare i SSK. Nick Olesen var vass på allsvensk nivå redan innan han anslöt till Södertälje, varpå dansken tog ytterligare ett steg i fjol och var en spjutspets med sitt breda offensiva register. Olesen har goda möjligheter att få fler chanser högre upp i seriesystemet på sikt.

8. Gustav Possler, Björklöven

Den juniorlandslagsmeriterade forwarden tar nya tag i HockeyAllsvenskan efter några tunga år på en högre nivå. Gustav Possler är i grund och botten en högklassig pjäs på allsvensk nivå.

9. Linus Karlsson, Bik Karlskoga

NHL-draftade Linus Karlsson fick ett stort lyft i Bik Karlskoga, där han avslutade säsongen i fjol. En lirare som stundtals dominerade i Bik-tröjan med sin eminenta spelförståelse och starka offensiv i allmänhet. Lär bli etablerad på en högre serienivå under normala omständigheter (inga stora skadeproblem och så vidare).

10. Fredric Weigel, AIK

Spelgeniet är tillbaka i Stockholmsklubben, som har gjort en högintressant satsning. En av spelarna i AIK som får en stor offensiv roll med sin enorma kreativitet. Inte minst i powerplaysammanhang.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget